travel napisał(a):Siadam w drugim rzędzie ,żeby sprawdzić co mnie ominęło na wyspie
dids76 napisał(a):Miejsca mi znane, co nie znaczy że chętnie do nich nie wrócę przy okazji Twojej relacji
Mikromir napisał(a):Jak zwykle u Ciebie - jest pięknie.
Będę zaglądać.
ruzica napisał(a):Cześć Zdzisiu! Piękne fotki Będę zaglądać.
beatabm napisał(a):A to niespodzianka Jestem!!!
maslinka napisał(a):Abakus68 napisał(a):Drogich czytaczy zatem uprzedzam, że relacja będzie ot takim zwykłym zapisem paru ruchów na wyspie, a o jej zwykłości niech świadczy poniższa zajawka, która nie trąci chyba nadmiarem bogactwa…
Zdzisiu, nie bądź taki skromny... Wiem, że będzie wspaniale
Igłą pinii napisał(a):Jak się cieszę! Wyczekiwana relacja Witaj Zdzisław
krakusowa napisał(a):Super zajawka, będę do Ciebie zaglądać
Habanero napisał(a):Zasiadam z przyjemnością Zdzihu
Katerina napisał(a):Nie może mnie tu nie być, Zdzihu ... Chociaż uważam, bo poznałam Cię w realu, że bardziej do Ciebie pasuje Zdzisław
AdamZ napisał(a):Po takim wstępie z entuzjazmem oczekuję cd zwykłego zapisu paru ruchów na wyspie
Ominąłem jeden sezon a już widzę w zajawce uwiecznione nowe schody na plażę przy Sutivańskim kampingu. Dalej może być tylko lepiej
lotnikwsk napisał(a):Popatrzymy
pomorzanka zachodnia napisał(a):Bardzo się cieszę, że piszesz, będę wiernym czytelnikiem
travel napisał(a):Całkiem sporo tych ruchów było sądząc po zajawce
Siadam w drugim rzędzie ,żeby sprawdzić co mnie ominęło na wyspie
tony montana napisał(a):Bardzo fajne fotki ze znanych i mniej znanych mi miejsc
tony montana napisał(a):Bardzo fajne fotki ze znanych i mniej znanych mi miejsc
elka21 napisał(a):Jak wszyscy tak licznie tu przybyli, to i ja melduję swoją obecność
Janusz Bajcer napisał(a):travel napisał(a):Siadam w drugim rzędzie ,żeby sprawdzić co mnie ominęło na wyspie
Jesteś jeszcze w pierwszym.
Skoro pierwszy rząd zajęty - siadam w drugim.
Katerina napisał(a):Abakus68Wiesz, że relacja będzie powstawała tak, abyśmy wspólną Blacę jednego dnia na forum zapodali… Więc czekam na Twoje Visowe otwracie…
O, nie Zdzisławie , ale challenge, nie wiem czy sprostam
travel napisał(a):Katerina napisał(a):Abakus68Wiesz, że relacja będzie powstawała tak, abyśmy wspólną Blacę jednego dnia na forum zapodali… Więc czekam na Twoje Visowe otwracie…
A Zdzichu jest piekielnie szybki.....
Abakus68 napisał(a):travel napisał(a):Katerina napisał(a):Abakus68Wiesz, że relacja będzie powstawała tak, abyśmy wspólną Blacę jednego dnia na forum zapodali… Więc czekam na Twoje Visowe otwracie…
A Zdzichu jest piekielnie szybki.....
Na szczęście wspólna wycieczka była właściwie w ostatni dzień pobytu, więc... Albo ostatni odcinek powstanie hm... w lipcu 2019 ha, ha, ha. Albo coś wymyślę...
travel napisał(a):A Zdzichu jest piekielnie szybki.....
tomekkulach napisał(a):travel napisał(a):A Zdzichu jest piekielnie szybki.....
Zdajesz sobie sprawę,że dla Pana w tym
wieku,to niekoniecznie komplement
...
tomekkulach napisał(a):Witaj Zdzisławie
Widzę,że w tym roku odwiedziłem jakieś 10%
"twoich" miejsc
Siadam,czytam i patrzę
travel napisał(a):tomekkulach napisał(a):travel napisał(a):A Zdzichu jest piekielnie szybki.....
Zdajesz sobie sprawę,że dla Pana w tym
wieku,to niekoniecznie komplement
Wszystko zależy od tego co kto lubi
travel napisał(a):Katerina napisał(a):Szybki, jak szybki, jakbym z własnej , nieprzymuszonej woli wstawała codziennie o 4tej rano - jak Zdzisław, to może bym machnęła relacyjkę w ...jakieś pół roku, hm...
Ale Ty za to po nocach siedzisz
Katerina napisał(a):...
Szybki, jak szybki, jakbym z własnej , nieprzymuszonej woli wstawała codziennie o 4tej rano - jak Zdzisław, to może bym machnęła relacyjkę w ...jakieś pół roku, hm...
Powrót do Nasze relacje z podróży