No to jagnięcinką dostałem po zmyśle
p.s.
Jak Wy tego psa Baskerville’ów wypatrzyliście
A ja tu godzillę widziałem ,... ... gdzie jej do Waszego psiaka
Abakus68 napisał(a):
Wy panowie wiecie, że to jest dramat usłyszeć takie pytanie. Obracałem się jak w zwolnionym tempie myśląc nad możliwą odpowiedzią… Powiem, że ten, to będę pretensje, to czemu mi nie mówiłeś, że w tamtych wyglądam źle. Powiem, że tamte były bardzo fajne to usłyszę, że zawsze się czepiam nowych zakupów. Powiem, że w każdym jesteś piękna to się dowiem, że jak mam coś ocenić to zawsze oceniam na odczepnego…
AdamZ napisał(a):W swoich wędrówkach po zachodniej stronie sutivańskiego wybrzeża, nie rozpędzałem się zbytnio i lądowałem zazwyczaj w pierwszej zatoczce za Likvą gdzie znalazłem niezłe podłoże, sporo cienia i miejsce do parkowania. Czegóż chcieć więcej tym bardziej że w czerwcu i wrześniu do południa bywaliśmy sami bądź w odległym towarzystwie Lokalsów.
Katerina napisał(a):pomorzanka zachodniaTylko czy potem z wrażenia na pewno właściwie spakowałeś plecak?
No właśnie, kostium kostiumem, ale czy sznurówka została spakowana???
Jak widać bez kostiumu można sie obejść, ale bez sznurówki??? Ciężko jest, ciężko
Abakus68 napisał(a):Wy panowie wiecie, że to jest dramat usłyszeć takie pytanie. Obracałem się jak w zwolnionym tempie myśląc nad możliwą odpowiedzią… Powiem, że ten, to będę pretensje, to czemu mi nie mówiłeś, że w tamtych wyglądam źle. Powiem, że tamte były bardzo fajne to usłyszę, że zawsze się czepiam nowych zakupów.
Katerina napisał(a):[Abakus68Wiesz, kupiłam sobie nowy, jednoczęściowy…
Też taki preferowałam w ostatnie wakacje Opalając się w nim spokojnie czekałam, aż ten drugi wyschnie
Katerina napisał(a):Kwestia wprawy Po kilku dniach nawet już nie zauważasz rowerzystów na ścieżce..Trzeba tylko pamiętać,żeby leżeć głową od strony ścieżki, a nie odwrotnie
Katerina napisał(a):...Jeśli chodzi o wagę mięska...było z kosteczkami, czyli nie aż tak dużo, jak mogłoby wynikać z gramatury
beatabm napisał(a):Patrzę na porcje w kobobie i w końcu muszę to powiedzieć Gdybym poszła do niej najedzona - ok, pewnie by mi wystarczyło. Kolejny raz stwierdzam że naszą rodzinę na czele ze mną łatwiej ubrać niż wyżywić
Katerina napisał(a):Co do porannego parzenia kawy, to u nas jest to rytuał całoroczny
travel napisał(a):...Tabliczka informacyjna o odbudowie na budynku wisiała
Habanero napisał(a):...Jak Wy tego psa Baskerville’ów wypatrzyliście ...:
AdamZ napisał(a):W swoich wędrówkach po zachodniej stronie sutivańskiego wybrzeża, nie rozpędzałem się zbytnio i lądowałem zazwyczaj w pierwszej zatoczce za Likvą gdzie znalazłem niezłe podłoże, sporo cienia i miejsce do parkowania. Czegóż chcieć więcej tym bardziej że w czerwcu i wrześniu do południa bywaliśmy sami bądź w odległym towarzystwie Lokalsów.
elka21 napisał(a):...Dobrze, że jeszcze w tym roku, zdążyliśmy odwiedzić te zatoczki i plaże, na zachód od centrum miasta, przystosowując się oczywiście, do ogółu opalających się tam
pomorzanka zachodnia napisał(a):...W takiej sytuacji nie można się czepiać nowych zakupów. Bardzo ekonomiczny taki strój. Tylko czy potem z wrażenia na pewno właściwie spakowałeś plecak?
Katerina napisał(a):Jak widać bez kostiumu można sie obejść, ale bez sznurówki??? Ciężko jest, ciężko
Marsallah napisał(a):Jak tak człowiek w jednym miejscu rezyduje, skutecznie odpiera pokusę, żeby jechać na drugi koniec wyspy, to i więcej może zobaczyć - odkryć plażę, i to niejedną...
travel napisał(a):...Trochę wyobraźni i w razie potrzeby z tak długiej sznurówki można zrobić kostium kąpielowy
Trajgul napisał(a):...Abakus, od Ciebie można się wiele nauczyć, szczególnie w relacjach damsko-męskich . Ze mną jest ten problem, że mówię to co myślę i wielokrotnie przekonałem się, że to błąd
Abakus68 napisał(a):
Ja to na nagość nieczuły jestem (palce skrzyżowane za plecami). Mogłabyś mi kawę nago podać i nawet nie drgnę (bihme prawda)!!!
AdamZ napisał(a):Zona leniucha to całkiem niezła nazwa. Ta zatoczka miała jeszcze jedną zaletę, była tekstylna Przekonałem się że żona dość nerwowo reaguje na nagabywania uroczych, niekompletnie odzianych sąsiadek o wypożyczenie maski easybreath. Może dlatego że miałem problem z patrzeniem w oczy?
pomorzanka zachodnia napisał(a):Abakus68 napisał(a):
Ja to na nagość nieczuły jestem (palce skrzyżowane za plecami). Mogłabyś mi kawę nago podać i nawet nie drgnę (bihme prawda)!!!
Wierzę na słowo
Abakus68 napisał(a):Ps. Gdyby komuś się wydawało, że w odcinku zostało umieszczonych dużo słów jednoznacznie kojarzących się z miejscem na ciele człowieka, gdzie plecy tracą swoją szlachetną nazwę, lub z jakąkolwiek erotyką to ma rację. Wydawało mu się…
Powrót do Nasze relacje z podróży