Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

SUTIKLA kemping jak jest?

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
goldek
Globtroter
SUTIKLA kemping jak jest?

Nieprzeczytany postnapisał(a) goldek » 03.03.2004 23:15

Witam, w minionym roku zajechalem do Szybenika i Splitu. W tym chcę ruszyć dalej na południe. Myślałem o rejonie Podgora. Jest tam podobna kemping. Jak tam jest, Brac namiot, czy jest szansa na przyczepę. Jesli to drugie to w jakim są stanie/ Czy jest to glosny camping, jaka plaża, jak do miasta? Czy i jak rezerwować miejsce / przyczepę? Byłbym wdzieczny za uwagi i pomoc.

Krzystzof z rodziną
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 04.03.2004 11:55

goldek napisał(a):Witam, w minionym roku zajechalem do Szybenika i Splitu. W tym chcę ruszyć dalej na południe. Myślałem o rejonie Podgora. Jest tam podobna kemping. Jak tam jest, Brac namiot, czy jest szansa na przyczepę. Jesli to drugie to w jakim są stanie/ Czy jest to glosny camping, jaka plaża, jak do miasta? Czy i jak rezerwować miejsce / przyczepę? Byłbym wdzieczny za uwagi i pomoc.

Krzystzof z rodziną

Bylam tam po miesiacu przez 3 lata i wtym roku tez jade jest nad samym morzem od przyczep cz 5- m. Przyczepy calkowicie wyposazone 4 osobow ja jestem zawsze w 2 osoby lecz sa dosc duze .porozmawiaj z rezydentem adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl mowi po polsku podaj maila to ci przesle zdjecie.Prawdopodobnie jakies biuro tez sprzedaje lecz wychodzi to drozej jak znajde nazwe tego biura to napisze Pozfrawiam Petris
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 04.03.2004 11:55

goldek napisał(a):Witam, w minionym roku zajechalem do Szybenika i Splitu. W tym chcę ruszyć dalej na południe. Myślałem o rejonie Podgora. Jest tam podobna kemping. Jak tam jest, Brac namiot, czy jest szansa na przyczepę. Jesli to drugie to w jakim są stanie/ Czy jest to glosny camping, jaka plaża, jak do miasta? Czy i jak rezerwować miejsce / przyczepę? Byłbym wdzieczny za uwagi i pomoc.

Krzystzof z rodziną

Bylam tam po miesiacu przez 3 lata i wtym roku tez jade jest nad samym morzem od przyczep cz 50 m. Przyczepy calkowicie wyposazone 4 osobow ja jestem zawsze w 2 osoby lecz sa dosc duze .porozmawiaj z rezydentem adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl mowi po polsku podaj maila to ci przesle zdjecie.Prawdopodobnie jakies biuro tez sprzedaje lecz wychodzi to drozej jak znajde nazwe tego biura to napisze Pozfrawiam Petris
goldek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) goldek » 04.03.2004 16:23

Dziękuję za informację. Czy można zamowić - jesli tak to w jaki sposob - bezpośrednio na kempingu noclegi - bez pośrednika? Na co zwracać uwage przy zamawianiu przyczep?
OK wysyłam e-maila do człowieka.:)
Ostatnio edytowano 05.03.2004 12:53 przez goldek, łącznie edytowano 1 raz
goldek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) goldek » 05.03.2004 12:52

Dzięki P. za pomoc jeszcze musze posprawdzać gdzie i co w okolicy warto zwiedzić. A może ktos z Forum ma jakies propozycje?
petris
Cromaniak
tema postu

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 05.03.2004 13:36

goldek napisał(a):Dzięki P. za pomoc jeszcze musze posprawdzać gdzie i co w okolicy warto zwiedzić. A może ktos z Forum ma jakies propozycje?

Trzeba wjechac na Biokowo -Sv.Jure od strony Podgory lub Makarskiej.lub wejsc piechota trasa od Makarskiej..Wyspy Brac z Bolem i gora Widowa ,Hwar, Korczule.Jesli plywasz na windsurfingu na Peljesacu-Orebicz.Dubrownik. Omis.Rafting na Cetinie.
Mozesz wracac przez Bosnie i zawadzic o Mostar i Medziugore. :twisted: Petris
goldek
Globtroter
dziękuję

Nieprzeczytany postnapisał(a) goldek » 05.03.2004 16:22

super, idę przerzucać folderki. Tydzień będę chciał operować w rejonie Podgory, a tydzień skoczyć na wyspę lub wyspy, zależy od kosztów. nie wiem tylko, czy istotna jest kolejnośc najpierw wyspy a potem Podgora i okolice czy odwrotnie.
petris
Cromaniak
Re: dziękuję

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 05.03.2004 18:54

goldek napisał(a):super, idę przerzucać folderki. Tydzień będę chciał operować w rejonie Podgory, a tydzień skoczyć na wyspę lub wyspy, zależy od kosztów. nie wiem tylko, czy istotna jest kolejnośc najpierw wyspy a potem Podgora i okolice czy odwrotnie.

Wyspy mozna zwiedzic Brac w jeden dzien .Hwar ca 2 dni.okolic Podgory chyba sie nie da szczegolnie ,ze moze byc upal, ja w zeszlym roku mialam w czerwcu 35 stopni.Wesolych wakacji petris :lol:
zapparena
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) zapparena » 23.08.2005 09:38

Powrót do Kempingi