Nas tegoroczna miejscówka tak rozleniwiła okrutnie, że nam siedzenie na doo...ch ani nie przeszkadzało ani nie nudziło
W tym roku plażowaliśmy całymi dniami, jedynie z przerwą na obiad
No i kajakowanie oczywiście
travel napisał(a):Baaardzo proszę o uzupełnienie zdjęć z Sutivanu
Nie wiem co wybrać na wrzesień 2018 : Supetar czy Sutivan ?
sdolas napisał(a):Spore znaczenie ma co bardziej lubisz, gwar, tak ogólnie, czy jednak spokój.
Sutivan bardziej spokojny z tego zestawienia
Habanero napisał(a):travel napisał(a):Baaardzo proszę o uzupełnienie zdjęć z Sutivanu
Już niebawem będę kontynuować. Może nawet jutro rano uda mi się coś powklejać .sdolas napisał(a):Spore znaczenie ma co bardziej lubisz, gwar, tak ogólnie, czy jednak spokój.
Sutivan bardziej spokojny z tego zestawienia
Wrzesień jednak rządzi się trochę innymi prawami i sądzę, że w Sutivanie może być aż za spokojnie.
Kasia już niedługo opisze wrześniowy Supetar i Sutivan w swojej relacji także informacje będziemy mieć z pierwszej ręki
Bez wątpienia więcej kwater nad samym morzem będzie w Sutivanie, a to jest już duży plus w porównaniu do Supetaru.
travel napisał(a): Centrum miasteczka też niezbyt daleko coś koło 1km- tylko czy tam we wrześniu coś się dzieje ? Czy wiatr tylko hula i wszystko jest pozamykane ?
sdolas napisał(a):Nas tegoroczna miejscówka tak rozleniwiła okrutnie, że nam siedzenie na doo...ch ani nie przeszkadzało ani nie nudziło
travel napisał(a):I tak na pierwszy rzut wybrałam Sutivan , bo ma ładne plaże na zachodzie,zaczynając od plaży Likva a kończąc na plaży Erot. Od mojej upatrzonej miejscówki to max. 1,5 km. Centrum miasteczka też niezbyt daleko coś koło 1km- tylko czy tam we wrześniu coś się dzieje ? Czy wiatr tylko hula i wszystko jest pozamykane ?
Abakus68 napisał(a):A tak przy okazji Konradzie, ja poprosiłbym o naukę, bo widzę Twoje prace nad edycją, w kwestii jak się robi listę tematów tak, żeby jak ktoś kliknie link to nie tylko skierowało go na odpowiednią stronę, ale również na odpowiednie miejsce na danej stronie.
travel napisał(a):Baaardzo proszę o uzupełnienie zdjęć z Sutivanu
travel napisał(a):Może opiszę swoje upodobania (...)
Habanero napisał(a):Jeszcze kilka tygodni temu miałem taką samą zagwozdkę
Na szczęście Starzy Wyjadacze pomogli mi sprawy-techniczne-t47607-360.html#p1919225
Abakus68 napisał(a):Habanero napisał(a):Jeszcze kilka tygodni temu miałem taką samą zagwozdkę
Na szczęście Starzy Wyjadacze pomogli mi sprawy-techniczne-t47607-360.html#p1919225
Dziękuję. To na koniec relacji zacznie się tworzenie spisu treści...
wiolek_lp napisał(a):Miałam pisać u siebie ale rozsiadłam się i przeczytałam jeszcze raz miejsce, do którego doszłam jeszcze przed moimi wakacjami Więc teraz pamiętam wszystko i czekam na ciąg dalszy z wgranymi zdjęciami
Habanero napisał(a):
Sutivan, obwodnica, Ul. Domovinskog Rata i nasz apartament - 11 str. relacji supetar-sutivan-pag-wm-t52855-150.html#p1897741
Powrót do Nasze relacje z podróży