Habanero napisał(a):13 i 14 . 07. 2017 - To jest już koniec
Hvala
Habanero napisał(a):Jestem bardzo ciekawy jakich to dziwnych i niesmacznych sytuacji byłaś świadkiem.
Czas kończyć naszą wspaniałą przygodę. To były dla nas prawdziwe wakacje marzeń, które spędziliśmy na dwóch pięknych i jakże różnych wyspach.
Nie jestem w stanie powiedzieć gdzie było lepiej. Wszędzie czuliśmy się cudownie.
Habanero napisał(a):... wakacje marzeń
ruzica napisał(a):Bardzo fajnie tu było Aż mi się za Pagiem zatęskniło. Dzięki za superową relację
AdamZ napisał(a):Dzięki za piękną relację. Twoje konkretne i szczegółowe opisy pewno niejednemu Czytaczowi ułatwią decyzję o kierunku wyjazdu i posłużą jako przewodnik do pięknych miejscówek nad wodą. Co najmniej równie udanego przyszłorocznego wyjazdu życzę
Janusz Bajcer napisał(a):Habanero napisał(a):13 i 14 . 07. 2017 - To jest już koniec
Hvala
sdolas napisał(a):Fajna relacja, super fotki
Dzięki Tobie na pewno tam zawitam
wiolek_lp napisał(a):
Dzięki za piękną relację ! Świetnie było z Wami podróżować
Co do tego gdzie lepiej... no właśnie, obie wyspy są cudowne i nie ma co porównywać...Brać to miasteczka, Pag cudowne bezludne plaże...W oba miejsca chcę wrócić...
anakin napisał(a):Habanero napisał(a):13 i 14 . 07. 2017
wakacje marzeń
No i to w tym wszystkim jest najważniejsze.
beatabm napisał(a):Dzięki za opowieść i ten Pag...eh...nie zanosi się narazie na niego a tak mi się podoba.
Udanych wojaży w 2018
Katerina napisał(a):Wiele chwil tu spędziłam miłych..i cennych informacyjnie
Dzięki i do zobaczenia w przyszłych relacjach
lotnikwsk napisał(a):Dzięki za ten Pag
gusia-s napisał(a):Nasze wakacje na Pagu były również z cyklu ...Habanero napisał(a):... wakacje marzeń
Co roku kusi by wrócić na wyspę ale się nie daję, tyle miejsc do zobaczenia jeszcze.
Wracam zatem jedynie pamięcią i w relacjach innych. Fajnie było też w Twojej relacji powspominać
Abakus68 napisał(a):Dziękować! Pozostaje wracać, tu, czytać i się rozkoszować:)
elka21 napisał(a):Pag może zauroczyć . Chociaż do tej pory trzymaliśmy się zasady, że nie jeździmy do miejsc, w których już byliśmy, w tym roku wyłamaliśmy się, i miejscówkę w Metajnie zaklepaliśmy na przyszły rok, jeszcze przed jej opuszczeniem.
Chętnie tu zaglądałam, ponieważ druga część następnych wakacji, to wyspa Brać i miejscowość Sutivan.
Dzięki za relację i za garść cennych informacji .
Powrót do Nasze relacje z podróży