AdamZ napisał(a):Całkiem fajne focie jak na żadnego fotografa Jak dla mnie, widać w nich radość początku wakacji. Split i Supetar całkiem nieźle się prezentują w pełnym słońcu. Moje focie z promu robione wieczorem (wpadam do portu o 19) albo o poranku ok. 6 rano są bardziej zamglone i mniej wyraźne. Dzięki za przypomnienie tych widoczków
majeczka napisał(a)::D w tym roku odwiedziłam Brać po raz pierwszy. Mieszkaliśmy w Selcy - Puntinaku, w/w Sumartinu.
Ciekawa wyspa, ale na pewno nie poznałam jej nawet w 1/4
Ostatniego dnia naszego pobytu, na półce znalazłam "Przewodnik po Wyspie Brać". Cóż następnego dnia wyjeżdżaliśmy...
Wierz mi, mnóstwo rzeczy do zobaczenia i zaliczenia w następnym sezonie.
Habanero napisał(a):Mam jakiegoś starego canona powershot sx 120 i próbowałem go przed wyjazdem rozkminić, co i jak robić na manualu, ale jak się później okazało to i tak telefon żony robił lepsze focie . Trzeba będzie pomyśleć o czymś lepszym Niestety w dziedzinie aparatów jestem całkowitym laikiem
Trajgul napisał(a):Podobnie miałem ze swoim aparatem, próbowałem posiąść choć minimalne umiejętności, zarówno fotografowania jak i jego obsługi (wiesz, chciałem się przygotować do fotorelacji ). Choć obsługi w zasadzie nie trzeba było, tylko pstrykać na automacie, zresztą tam nie ma trybu manualnego . A fotki żony smartfonem też chyba lepsze, choć niestety prawie wszystkie w pionie
Tak jak ktoś wyżej wspomniał, widać radość i ekscytację ale to dobrze.
piotrf napisał(a):W dziedzinie aparatów fotograficznych jestem takim samym laikiem , ale zdjęcia które wrzuciłeś do relacji mi się podobają , więc chyba traktujesz się zbyt surowo
Dołączam do śledzących relację i czekam na więcej
Pozdrawiam
Piotr
Habanero napisał(a):Zapytałem, bo w avatarku zobaczyłem fajnych chłopców i już chciałem plażę dla nich polecić, ale w Supetar będziecie chyba tylko przejazdem. W Povlji wyszaleją się na Ticja Luka, a Bosana to raj dla dzieci
Powrót do Nasze relacje z podróży