beatabm napisał(a):Habanero napisał(a):Katerina napisał(a):Pięknie
Dojrzewam do decyzji co do drugiej części urlopu 2018. Bo pierwsza już rezervirovana - tradycyjnie Vis.
Mogę wrócić i "dokończyć" Brač, lub wpaść na Pag, lub Krk Jakież słodkie rozterki
Obyśmy zawsze tylko takie rozterki mieli, wtedy życie nasze będzie piękne
Czego wszystkim zakochanym w Chorwacji życzę
I z wzajemnością
Dzięki
wiolek_lp napisał(a):W Sv. Marko plażowaliśmy 2 razy ( dużo jak na 4 dni, ale du...y nam nie urwało Ale pierwsyz raz byliśmy bardzo po południu, po 16 więc w sierpniu chwilkę po 16 był cień, a kolejny dzień pojechaliśmy tam bo było blisko Byliśmy na wprost kamola
Ciekawa jestem waszej plaży na lewo za kamieniami, chciałam tam iść ale widziałam, że ludzi tak samo dużo więc zrezygnowałam
Za kamieniami plażowaliśmy dwa razy. Za pierwszym razem, oprócz nas, były tam jeszcze dwie rodziny. Jedna z Czech, druga z Chorwacji.
Obie przypłynęły swoimi pływadłami. W ostatnim dniu, naszego pobytu na Pagu, na plaży byliśmy sami
To był jedyny dzień, kiedy były duże fale i nikt po zalewie nie pływał. Było wtedy cudownie i nawet zabawiliśmy się trochę w naturystów
W sensie zabawiła się moja druga połowa i też połowicznie
Ja tylko w wodzie
wiolek_lp napisał(a):
Świetnie zdjęcia, takie "czyste" W sam raz na ścianę do ramki
Dzięki Na ścianie ich nie mam, ale na pulpicie mojego laptopa
sdolas napisał(a):Konrad, super gustowne, różowe buciki
A tak serio to super fotki i widoczki.
Powiem Ci ... " robisz smaka "
Co robisz fotkę to widzę flautę , czyli to co tygryski ...
Faktycznie wyglądają jak różowe, ale czy takie były faktycznie , sprawdzę za rok
Wiedziałem, że ta flauta spodoba Ci się.
Wtedy jeszcze nie myślałem o kajaku, ale teraz, gdy patrzę na te zdjęcia, ....