sdolas napisał(a):Jedynie mam trochę wątpliwości co do samych plaż, bo my bardzo lubimy drzewka a tu widzę że "walka z parasolami" to standard.
Taki urok tego Pagu ...
Na ustronnych plażach drzewek ani śladu
Jak to na księżycu.
sdolas napisał(a):Jedynie mam trochę wątpliwości co do samych plaż, bo my bardzo lubimy drzewka a tu widzę że "walka z parasolami" to standard.
Habanero napisał(a):Jak Pag Wam wypali to pamiętaj, my jesteśmy od 10-31.07 . Musimy nadrobić zaległości z Sutivanu
sdolas napisał(a):Gdzie są te plaże ?
Na mapach jakoś nie mogę namierzyć czy te o których wspominasz to plaże Dubrava i Delfinka
Plaży w tym rezerwacie widzę jest sporo, do której było najbliżej z parkingu ?
sdolas napisał(a):Jeśli nie pojedziemy w przyszłym roku na wyspę ponownie, to jest szansa że zrobię sobie jednodniowy wypad na rekonesans.
Jedynie mam trochę wątpliwości co do samych plaż, bo my bardzo lubimy drzewka a tu widzę że "walka z parasolami" to standard.
AdamZ napisał(a):Habanero napisał(a):Jak Pag Wam wypali to pamiętaj, my jesteśmy od 10-31.07 . Musimy nadrobić zaległości z Sutivanu
Celuję raczej w drugą połowę czerwca z ew. zaczepem o pierwszy tydzień lipca więc wygląda ze jedynie możemy odbić piątkę na zmianie turnusu Zawsze zostaje nam zgranie planu eksploracji Hvaru 2019
Habanero napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Taki urok tego Pagu ...
Jak to na księżycu.
Nie tylko na ustronnych plażach . Widać drzewa na Pagu mocno przereklamowane. Są krzaczory gdzieniegdzie
Abakus68 napisał(a):Habanero napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Taki urok tego Pagu ...
Jak to na księżycu.
Nie tylko na ustronnych plażach . Widać drzewa na Pagu mocno przereklamowane. Są krzaczory gdzieniegdzie
Albo Szyszka ma tam jakiegoś kooperanta;)
sdolas napisał(a):Konrad
Sympatycznie tam ...
Złudnie blisko wydaje się do Rucicy patrząc a tą fotkę
Wpław pewnie też byś dał radę
Do Prnjicy dotarłeś może ?
Katerina napisał(a):Ja właśnie wróciłam z Cro, a bezpośrednio z Brača, staram się nadrobić Relację(miedzy praniem, a praniem), i tak myślę,że Pag wreszcie doczekał się mojej atencji
Muszę to jeszcze przemyśleć ( na temat Brača), czy aby mnie oczarował..za krótko (4 dni) byłam,poza tym toczy się walka czy Krk , czy Pag ...na przyszłe wakacje ..jako dodatek do Południa
Będę nadrabiać relację w szczegółach jak już się otrząsnę po powrocie
Powrót do Nasze relacje z podróży