AdamZ napisał(a):Robisz taki wstęp że chyba rzeczywiście Pag Wami wstrząsnął Pisz tak dalej to może i nam się ten zachwyt udzieli. Jak na razie wyspa jest na solidnym drugim miejscu po Sutivanie w przyszłym roku.
lotnikwsk napisał(a):Zaproszenie przyjęte
Na księżycu też może być fajnie
sdolas napisał(a):Śledzę od jakiegoś czasu ...
Ubolewam że była awaria, bo sporo zapewne fajnych fotek zniknęło bezpowrotnie
......
sdolas napisał(a):.....
PS.
Jak się zdecydujesz na jakiegoś dmuchańca to przyszły rok bez boxa się ni da
Bardzo dobre wybory Dla nas były to najlepsze wakacje (WM) Droga w lewo, na zachód w stronę Solty, płaska jak piersi francuskich modelek Jedyne małe wzniesienie na samym początku, praktycznie nie wyczuwalne (jak piersi....)elka21 napisał(a):Byłam w tym roku w Metajnie . W przyszłym roku, też jeden tydzień w tym samym miejscu, a drugi, tak trochę po części Twojej relacji Sutivan.
Mam pytanie, czy droga, która szła w lewo zaraz za Twoim apartmanem, oczywiście w Sutivanie, była w miarę płaska, czy zaczynał się tam jakiś podjazd
Nic się nie martw w zimie zabiorę Cię na Brač, teraz pooglądaj Pag i nie obawiaj się tej wyspy, bo jest cudowna. Jednak moim zdaniem nie dla wszystkich, ale o tym późniejewula91 napisał(a):Ech...narobiłam sobie ostatnio zaległości i kiedy właśnie dziś postanowiłam nadrobić Twoją relację to się okazało, że zdjęć nie ma całkiem o tym zapomniałam. Mnie też to dotknęło i pomimo tego, że mało postów napisałam to i tak miałam poprawiania na 4 dni
Opuściłam tekst bez zdjęć i póki co śledzę z Wami Pag a do poprzedniej części wrócę później ...........
beatabm napisał(a):Nigdy nie byłam na Pag więc z niecierpliwością czekam na cd
Habanero napisał(a):Liczę na to że uda mi się go jakoś upchnąć. Zapakowany w torbę nie zajmuje aż tak dużo miejsca.
Pagu nie odpuszczaj, miła odmiana po zielonym Braču Taka trochę większa Ticja Luka
...
anakin napisał(a):Habanero napisał(a): powiem Wam że zrobił niesamowite wrażenie Obraz Pagu widzianego pierwszy raz zostanie z nami bardzo długo
I już nic, nigdy nie będzie takie samo.
Jeszcze nie kupiłem. Cały czas myślę o tym 2+1 i nie mogę się zdecydować Ta dwójka była chyba z ekspozycji, bo widać że już była pakowana, ale jak się zdecyduje na kajak dwuosobowy to i tak ją sprawdzę W razie czego mam boxasdolas napisał(a):Już kupiłeś, wrzuciłeś już ten WÓR do bagażnika ?
Wiesz że on w bagażniku wygląda większy niż jak stoi na półce
No chyba że reszta bagaży to tylko slipki, klapki, maska i rurka
Miasto Pag, moim zdaniem, jest najlepszym wyborem. Większego na Braču nie znajdziesz A jeśli będzie dla Was za małe, w co wątpię, to w promieniu 50 km masz Zadar, Nin, Rab i inne mniejsze, ale wielkością zbliżone do miasteczek braćkich, miejscowości .sdolas napisał(a):Brać nadal cięgnie ...
Jeszcze trochę się przyjrzę Sutivan'owi
A Pag ... jakoś nie mogę się do niego przekonać. Zdjęcia jakie by nie zobaczyć zawsze zachęcające, z drugiej strony sporo opinii że miasteczka, oprócz Pagu to takie małe wioski w których oprócz plaż nic nie ma. My jednak lubimy bliskość większego miasta do spacerków .
adikos napisał(a):Fajna relacja , zdjecia super, mysle ze dobrze zrobilem stawiajac na Supetar w przyszlym roku Milalem obawy zawsze zjezdzalem bardziej na poludnie , ale na pewno bedzie cool pzdr
Malowa napisał(a):Piękne paskie plaże. Moim zdaniem najpiękniejsze całej Cro. Gdybym miała wymienić chorwackie miejsca, do których chciałabym wrócić to Pag jest na pierwszym miejscu.
Katerina napisał(a):Pozdrawiam z Sutivanu
Tak jak radziłeś, zjechałam z promu, zobaczyłam Supetar(powierzchownie, przyznaję) i...uciekłam do Sutivanu, który baaardzo nam się spodobał, więc znalazłam z marszu miejscówkę i zostaliśmy
Teraz mogę do woli patrzeć z tarasu na Split i wieżę kościółka na starówce.Jest pięknie.Jesteśmy tu dopiero od paru godzin,więc wiele jeszcze nie widziałam - od jutra aktywne eksplorowanie czego tylko się da.
Jak tylko wrócę nadrobię pašką częśc Twojej relacji, bo Pag kusi
Brawo Zuch dziewczyna Jest Sutivan z widokiem na Split i do tego blisko starówki. Czego chcieć więcej ? Pogody Życzę pięknej pogody i dużo słoneczka
Katerina napisał(a):HabaneroBrawo Zuch dziewczyna Jest Sutivan z widokiem na Split i do tego blisko starówki. Czego chcieć więcej ? Pogody Życzę pięknej pogody i dużo słoneczka
Apartman jest na ścisłej starówce Tylko słoneczka na razie brak Ale ma być )
Niepocieszona jestem brakiem zdjęć po awarii...Teraz, gdy jestem na miejscu chciałabym otworzyć Twoją relację w celu odświeżenia pamięci, a tu klapa Ale chociaż zdjęcia ze spaceru po zatoczkach są )
Powrót do Nasze relacje z podróży