AdamZ napisał(a):Dzięki za piękną reklamówkę Sutivanu. Miasteczko z lotu drona też cudne. Gościa na traktorku mijałem wdrapując się uliczką prowadzącą do katakumb, ciekawym czy o nim piszesz.
Habanero napisał(a):Jakieś podejrzane typki zaczęły kręcić się koło Zosi
dids76 napisał(a):Habanero napisał(a):Jakieś podejrzane typki zaczęły kręcić się koło Zosi
Podejrzane? Ty weź córkę wydaj w Chorwacji i do końca życia masz wczasy za free Tylko patrz co by przyszły zięć miał apartmany blisko morza, tak by na starość po górkach nie łazić
ps. Cały czas mojemu Szymonowi mówię żeby sobie żonę na Brač znalazł. Jak już nie chce tego zrobić dla siebie to chociaż dla rodziców
dids76 napisał(a):Habanero napisał(a):Zosię moją, wydać w Chorwacji Przecież z mamusią i tatusiem ma być na całe życie
No to właśnie o to chodzi że całe życie z mamusią i tatusiem Do Chorwacji ma staruszków zabrać, tam zimy łagodne, cisza i spokój w sam raz na emeryturę
AdamZ napisał(a):Moja córa już znalazła faceta poza Chorwacją niestety, zostaje mi tylko wygrać w jakąś grę, zakupić nieruchomość na wyspie i delektować się ciszą i spokojem A jakie oszczędności na ogrzewaniu, ech, same plusy
Złoty Sutivan wyszedł przyjemnie choć jak widzę wiało trochę i temperatura nieco spadła z tych +600 stopni w cieniu
Z tym przymierzaniem się do samochodu to ja bym uważał, Tom Hanks też się przymierzał do malucha i wyszło jak wyszło
Katerina napisał(a):No i są urocze uliczki Bardzo urokliwie tam ze złotem i bez złota
A mojemu znajomemu to się wydała za Chorwata....żona, oczywiście teraz już ex
Za Chorwata,co to ma pensjonaty na Ciovo Dzieci znajomego siłą rzeczy spędzają większą część roku w Cro z mamusią i nowym tatą.Pocieszam go tłumacząc,że jak te dzieciaki tam poślubią miejscowych, to też będzie miał bazę na starość, a nawet kilka
Konkluzja: w Chorwacji pilnuj nie tyle córy co małżonki (jest kogo sądząc po zdjęciach )
Trajgul napisał(a):Habanero, 2 ostatnie zdjęcia ociupinkę podobne do moich dwóch ostatnich z relacji
Habanero napisał(a):Ty Adamie w Sutivanie już chyba nieźle prześwietliłeś rynek nieruchomości Ja muszę jeszcze trochę pojeździć, bo myślę że jeszcze najpiękniejsze zakątki przede mną
Powrót do Nasze relacje z podróży