Katerina napisał(a):Pierwsza!
Na Brač wybieram się po raz pierwszy pod koniec września. Skłaniam się ku Supetarowi, ale może jeszcze zmienię zdanie
Proszę o szybkie tempo , potrzebuję inspiracji do 1ego września.(Najpierw Vis i Pelješac, na deser Brač)
pawel silesia napisał(a):Zapisuje się na wycieczkę
Katerina napisał(a):Zapomniałam dodać,że zdjęcia niezwykle zachęcające...
lotnikwsk napisał(a):Witam
w Sutvanie nie byłem to sobie pooglądam u Ciebie.
loverosa napisał(a):Do Sutivanu nie dojechaliśmy także z chęcią będę obecna
laciatek napisał(a):Też się melduję
maslinka napisał(a):Piękne zdjęcia w zajawce
Jestem oczywiście
słoma79 napisał(a):Papryczkowa relacja...jestem zajawka świetna
ruzica napisał(a):Jak do tej pory nasze najlepsze wakacje to był Pag, więc muszę tu być
Janusz Bajcer napisał(a):Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać....
AniaJ. napisał(a):Obie wyspy fantastyczne, popatrzę: )
wiolek_lp napisał(a):I u nas w tym roku Pag i Brač ale w odwrotnej konfiguracji niż u Ciebie Ciekawa jestem jak to dniowo się u Was rozłożyło i czy coś byście zmienili Także czekam z niecierpliwością na relację bo wyjeżdżamy za 16 dni
Ps. Zgaduje, że skrót w tytule oznacza WAKACJE MARZEŃ
borsalino4 napisał(a):obie wyspy super
zdjęcia niesamowite:)
dr.kokos napisał(a):Jest Pag, jest dr.kokos
Kasia i Krzyś napisał(a):Był Pag, Hvar i Korčula, to teraz chyba czas na Brač... Ale jakoś nie mogę się przekonać do tej wyspy na dłuższy pobyt
Mikromir napisał(a):Moje plaże na Pagu!
Obydwie wyspy lubię, więc czekam na więcej!
ewula91 napisał(a):wiolek_lp napisał(a):Ps. Zgaduje, że skrót w tytule oznacza WAKACJE MARZEŃ
A dlaczego nie WIELKA MIŁOŚĆ ??
Zobaczę co tam ciekawego zajawka mi się baaaaardzo spodobała
Od razu pomyślałam o tej drugiej wersji Ale jak się okazuje to się pomyliłam....ewula91 napisał(a):wiolek_lp napisał(a):Ps. Zgaduje, że skrót w tytule oznacza WAKACJE MARZEŃ
A dlaczego nie WIELKA MIŁOŚĆ ??
Habanero napisał(a):Ps. WM - gdzieś już pisałem, że masz szczęściewiolek_lp napisał(a):Ps. Zgaduje, że skrót w tytule oznacza WAKACJE MARZEŃ
Adek99 napisał(a):Supetar i Sutivan to już znajome dla mnie kąty, Pag jeszcze nie. Będę zerkał na całą trójkę .
jacek73 napisał(a):jest Pag jestem i ja był już 2 razy i pewnie to no nie koniec ciągle go za mało więc będę tu zaglądał
Pozdrawiam Jacek
piekara114 napisał(a):Fajne te puste plaże
beatabm napisał(a):Jestem i ja piękny początek
elfik44 napisał(a):Ja tam śpię! U Mariana Turistična kmetija Lovrec
Powrót do Nasze relacje z podróży