MCR napisał(a):To już wiesz, co mi przywieziesz
Jak mi ktoś zaproponuje Prośek to Ci przywiozę
beata118 napisał(a):Witam. Przeczytała że byłeś w Mirca. My się tam wybieramy pojutrze. Bardzo proszę o kilka słów o tej mieścinie. Jest tam jakiś sklep i restauracja czy po wszystko trzeba pchać się do Supetaru? Jak wyglądała plaża w Mirca? Dzięki pozdr.
MCR napisał(a):beata118 napisał(a):Witam. Przeczytała że byłeś w Mirca. My się tam wybieramy pojutrze. Bardzo proszę o kilka słów o tej mieścinie. Jest tam jakiś sklep i restauracja czy po wszystko trzeba pchać się do Supetaru? Jak wyglądała plaża w Mirca? Dzięki pozdr.
Mirca to mikro wioska, z jedną konobą (tawerną) przy takiej sobie plaży, długa droga, skrzyrzowanie z główną drogą (do Supetaru) i wyżej jakieś domki, jeden market (drogi) i kościół. Nic ciekawego Do supetaru masz jakieś 10-15 minut piechotą i zdecydowanie jest tam ładniej.
MCR napisał(a):Gabii napisał(a):MCR napisał(a):To już wiesz, co mi przywieziesz
Jak mi ktoś zaproponuje Prośek to Ci przywiozę
Oj, tam wszędzie go sprzedają. Około 40 HRK kosztuje
Gosia, to ja Ci może taką maleńką listę dam, co byś mi mogła przywieść?:P
mokonma napisał(a):Witam. Wybieramy sie we wrzesniu na wyspe Brac.Jedziemy z FUN ClUB. Mam nadzieje ,ze wypoczne na maksa.Lubimy duzo lazic po bezdrozach.Kilka lat temu zaliczylam objazdowke po Chorwacji ,wiec wiem co moze mnie czekac na ladzie ale co na wyspach??? Mam nadzieje ,ze tez(tak jak u siebie w domu) bede miala bliziutko do morza.Mamy plan zwiedzic dokladnie Split. Pamietam ,ze te miasto mnie zaczarowalo. DO 21 wrzesnia jeszcze dwa miesiace a ja juz w myslach sie pakuje, a pod poduszka chowam kuny haha. pozdrawiam wszytskich.
szaraczek1985 napisał(a):yyy błąd w poście zrobiłam:p oczywiście jadę do Supetaru już za tydzień 29 lipca !!(...)
Powrót do Nasze relacje z podróży