Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

super plaze

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.04.2006 19:12

[quote="axmann"]dzieki Janusz za kolejny site (spenetruje). a ty co proponujesz , masz swoje ulubione miejsca?/quote]

Moje ulubione miejsca, to plaże na kempingach, bo tam właśnie można znaleść i słońce i cień, i tam były moje pobyty w Chorwacji.
Podobały mi sie plaże zarówno na Istrii jak i w Dalmacji. Na Istrii jest więcej zieleni i trochę "chłodniej", z kolei w Dalmacji piękne krajobrazy i cieplejsza woda w Jadranie, ale też czasami upał i duchota nie do zniesienia.
(znajoma,z którą zawsze jeździmy do Cro lubi "ciepełko" i mówiła, że chciała by zemdleć z "gorąca" i jak ją w Zivogośce "przygrzało"-choć nie zemdlała-to bardzo chętnie po 10 dniach pobytu w upale przenosiła się nad "otwarte morze" do Primostenu)
axmann
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) axmann » 20.04.2006 19:30

janusz napisz jakie wrazenia o Primostenie.
poszukalem po necie i takie obrazki jak ten:

Obrazek

z campa sator sa ok.

Plaza tez ok:

Obrazek

nie wiem tylko czy przekonam reszte ekipy. wiesz jak to jest, czasami chcesz polezec w spokoju (pospac), a tu ci czesi albo niemcy sic! daja popalic. stad wybor campa zamiast apartmani jest jeszcze trudniejszy.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.04.2006 21:22

Kemping w Primostenie uważam za godny polecenia, pierwsze zdjęcie to chyba na peno z tego kampu , drugie nie wiem na pewno, ba ja raczej małego wzrostu :wink: i z wysokości plaż nie oglądam.
Parę zdjęć jest na stronie tego kempingu:
http://www.camp-adriatic.hr/index.php?o ... =91&lang=1
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone