Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Super nocleg na CIOVO - ciekawe fotki

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
TYGRYSEK
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) TYGRYSEK » 22.07.2008 21:48

Zainteresowanych proszę o mail na adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub nr tel. 0501040080.
Bylismy tam drugi raz, poleciliśmy innym Polakom. Każdy, kto tam był jest bardzo zadowolony.

Zgodnie z obietnicą uzupełniam post:

Pobyt w Okrug Gornji można całkiem śmiało potraktować jako bazę wypadową do znajdujących się w pobliżu atrakcji. Są to: Trogir - zabytkowe miasteczko w odległości ok 3 km, Split - ok. 30km, wodospady Krka - ok. 60 km.

Poniżej zamieszczam kilka fotek z pobytu w wyżej wymienionych miejscach wraz z opisem:

Foty:
- nr 1 - plaża tzw. dzikus - ok. 300m od kwatery - bez zaplecza gastronomicznego - świetna na popołudniową kąpiel;
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

- nr 2 - plaża główna tzw. Copacabana (ponad 1000m) - bardzo długa z pełną gastronomią, ubikacjami, prysznicami, sklepami (po drugiej stronie ulicy), bardzo czysta, itd. - jak widać na zdjęciu zawsze jest miejsce - rewelacja.

- nr 3 - taki jest widok z dużego tarasu kwatery - przepiękny!

- nr 4 - widok promenady w Trogirze; z wyspy do miasta można dostać się śmiało stateczkiem (w przypadku chęci wypicie chłodnego piwka) - cena przejazdu jednej osoby to ok. 15 kun - ciekawa atrakcja - szczególnie w nocy - stateczki kursują z głównej plaży przy której jest mały port rybacki od 8 rano do 24 co pół godziny;

- nr 5 - widok promenady w Splicie - nie trzeba szczególnie opisywać - polecam stare miasto;

- nr 6 - wodospady w Krka - trzeba zobaczyć koniecznie - przepiękne widoki - spacer, kurs statkiem i inne - można się tam kąpać - mimo, że jest to park narodowy;

- nr 7 - widok domu zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link - domu z ulicy nie widać - jest całkiem zasłonięty zielenią - miło się tam wraca;

- nr 8 - widok tarasów w domku

UWAGA!
Noclegi w okolicy poleca i załatwia tam mieszkająca Polka - nie polecamy - oferuje noclegi (wysoki standard - np. klima, telewizor), a prowadzi wczasowiczów do innych niezgodnych z obietnicą (znam to z autopsji oraz relacji innych Polaków). Bierze za to wysoką prowizję - noclegi są tańsze.
Ostatnio edytowano 10.08.2008 17:14 przez TYGRYSEK, łącznie edytowano 1 raz
TYGRYSEK
Podróżnik
Re: Super nocleg na CIOVO

Nieprzeczytany postnapisał(a) TYGRYSEK » 24.07.2008 21:57

TYGRYSEK napisał(a):Zainteresowanych proszę o mail na adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub nr tel. 0501040080.
Bylismy tam drugi raz, poleciliśmy innym Polakom. Każdy, kto tam był jest bardzo zadowolony.

Link strona zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
TYGRYSEK
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) TYGRYSEK » 29.07.2008 21:58

Serdecznie zapraszam
TYGRYSEK
Podróżnik
Polecam !!!!!!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) TYGRYSEK » 05.08.2008 08:54

TYGRYSEK napisał(a):Serdecznie zapraszam

Polecamy!
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 05.08.2008 09:16

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link - jeśli już to dopisz do banku kwater. Jeśli każdy z 14 tyś forumowiczów poleci kwaterkę, na której był w tym czy poprzednim roku, to będziemy mieli niezły kocioł :wink: Może dołączysz krótki opis dlaczego, kiedy byłeś i co Ci się tak spodobało że polecasz :?:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 09.08.2008 17:11

Ze względu na uzasadnienie założyciela wątku, które dostałem meilem, odblokowuję temat. Mam nadzieję Arturze, że spełnisz to o co Cię prosiłem via meil :wink:
TYGRYSEK
Podróżnik
Odpowiedź na częste pytania

Nieprzeczytany postnapisał(a) TYGRYSEK » 18.08.2008 11:35

Witam!

Otrzymałem kilka maili z pytaniem o główną plażę - wysypana jest drobnym żwirkiem, z chodnikiem spacerowym. Posiada pełne zaplecze gastronomiczne oraz sanitarne. Idealnie nadaje się na wieczorne spacery oraz "przysiadówki" w licznych plażowych barach. Od czasu do czasu organizowane są tam imprezy rybackie z rybackim jedzeniem i potańcówkami.

Serdecznie polecam
TYGRYSEK
Podróżnik
Odpowiedz na częste pytania

Nieprzeczytany postnapisał(a) TYGRYSEK » 21.08.2008 09:32

Witam!
Bardzo dużo maili dostaję w związku z cenami na Ciovo - postaram się tę kwestię troszeczkę przybliżyć.

Z cenami jakimi ja się spotkałem na Ciovo to przedział ok. 40-50 eur/doba za apartament 3-4 osobowy o średnim standardzie (np. bez klimy).
Są apartamenty dużo droższe, np. ponad 80 eur/doba za 4 osoby (dwie sypialnie, klima, basen pod budynkiem).

Spotkałem również w zeszłym roku Polaków którzy twierdzili, że mieszkają za 28 eur/doba 3 osoby z klimą - nie sprawdziłem, nie wiem, nie widziałem ich apartamentów - ja z takimi cenami się nie spotkałem.

Apartamenty, które zostały wybudowane z myślą tylko o wynajęciu - bardzo często są molochami (małe ośrodki wczasowe) - 20 pokoi, na ciszę i spokój tam nie mamy co liczyć - i często nie są one tanie (z myślą o wysokim standardzie).

Idea Cro jest taka, aby przybliżyć ludziom ten zakątek świata i pokazać że można w miarę tanio spędzić super wakacje - ludzie z dużymi pieniędzmi nie mają potrzeby tu zaglądania - biura podróży dysponują bardzo dobrą ofertą wakacji na całym świecie.

Jeśli ktoś chce jechać "w ciemno" - to jeśli jest wystarczająco cierpliwy to z pewnością znajdzie apartament dla siebie w przyzwoitej cenie - czy za ok. 20 eur/doba (tak jak mnie często pytacie) niestety nie wiem.

Pozdrawiam
Piszcie lub dzwońcie - w miarę swojej wiedzy odpowiem na pytania (szybciej telefonicznie).

Artur
501040080

Jeszce jedno - jeśli jest np apartament 3 osobowy i jest możliwość pomieszczenia jeszcze jednej osoby dorosłej, to często Chorwaci liczą dodatkowo 8-12 eur/doba za tę osobę - dorosłą!!!!
Dzieci w takim przypadku prawie zawsze są darmowe - np. złączenie łóżek.
TYGRYSEK
Podróżnik
Odpowiedź na częste pytanie

Nieprzeczytany postnapisał(a) TYGRYSEK » 29.10.2008 10:54

Witam!
Okres wakacyjno-urlopowy już się skończył.
Dostałem kilka pytań odnośnie rezerwacji.
Podejrzewam, że w każdej chwili można zarezerwować nocleg na okres wakacyjny 2009 - ale pod warunkiem, że jesteśmy w stanie zaplanować urlop z tak dużym wyprzedzeniem. Mamy wszyscy świadomość, że potem mogą wystąpić "małe" problemy z odwoływaniem, zmianą terminu itd.
Wszystkich pozdrawiam - miłych planów.

Artur
Info
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 19.11.2008 14:40

Super!!! Ciovo Polecam..
Jeśli potrzebujesz informacji za zakwaterowanie pisać na mój mail ..
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozostał wolny dom 40m od morza i restauracje A5 +2 dwóch pokoi powietrza grill parking Cena 82,00 euro dla 7 osób..

Polecam Ciovo..Super Fotki..

[/url]
agneess
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agneess » 22.11.2008 13:17

Tygrysku jaka kwotę płaciłeś za przedstawiona kwaterę?
Info
Croentuzjasta
Photo Wispa Čiovo Trogir

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 23.11.2008 18:16

Photo Trogir Wyspa Ciovo
TYGRYSEK
Podróżnik
Odpowiedź na częste pytania ...

Nieprzeczytany postnapisał(a) TYGRYSEK » 23.11.2008 23:52

Witam!

Kwatera w sezonie 2008 kosztowała :
sezon : - apartament 3 osobowy 38 eur/doba
- apartament 6-8 osób 76 eur/doba;
poza sezonem odpowiednio 35 i 70 eur/doba.

Bardzo możliwe, że w sezonie 2009 ceny nie ulegną zmianie.

I jeszcze jedno: podpięty pod post "INFO" pisze o innej kwaterze niż przedstawiona na zdjęciach .... zdjęcia do których podaje link to Trogir, a nie Ciovo (prawie to samo, ale prawie to duża różnica ...) - pachnie od niego pośrednictwem ...

I jeszcze drugie: uważajcie na reklamodawców kwater w tym rejonie - biorą oni wysoki haracz za znalezienie kwatery (nawet w późniejszym okresie, mimo, że nie korzystacie już z jego usług, ale korzystacie z tej samej kwatery w sezonie następnym !!!!) - dobra rada - zawsze próbujcie otrzymać nr telefonu do właściciela i z nim rozmawiajcie o rezerwacji i cenach - zawsze dogadacie się z Chorwatem - przecież po to jest forum aby skorzystać z tanich wakacji, a nie z biura pośrednictwa ....

W razie innych pytań piszcie lub dzwońcie ...
Pozdrawiam Artur
Info
Croentuzjasta
Ciovo Trogir

Nieprzeczytany postnapisał(a) Info » 25.11.2008 20:10

Trogir Most 2011
Ostatnio edytowano 26.11.2008 12:41 przez Info, łącznie edytowano 2 razy
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: Super nocleg na CIOVO

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.11.2008 23:01

TYGRYSEK napisał(a):Link strona zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Na stronie pisze ,ze wyspa Čiovo jest połączona ze stałym lądem dwoma mostami - prawda to :?: :?: :?:
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone