Wiola-Tom napisał(a):milczyk napisał(a):Hej.
Lidl ma promocje na
Mistral Deska do pływania SUP Allround 10'6'', dwukomorowa
Im więcej sprzeda tym będzie taniej.
Aktualizacja
Właśnie kupiłem za 1119 zł
Gratulacje, latem będzie niezła zabawa
waldekp napisał(a):Cześć wszystkim Supowiczom . Z mojego skromnego doświadczenia mogę polecić Windsupa Mistral Santa Anna 11,5 troszkę droższy ale z możliwością podpięcia żagla tak że więcej możliwości . Jakość wykonania na 5+ polecam , ja , żona i syn 11 lat pływa nad wodą a mamy ponad 200+ . W tym roku dokupiliśmy drugiego marki UNIFIBER 10.6 również Windsup , sprawdzony na jeziorze - rewelacja , moje dziewczyny zadowolone ja zresztą też ,choć niby jestem za ciężki deska jest super . mistral był już w Chorwacji , w Polsce użytkowany jest na okrągło na jeziorze . W połowie sierpnia będziemy pływać w okolicy Rogoźnicy no i będą próby z żaglami . Pozdrawiam.
yarko2000 napisał(a):Aby podtrzymać watek
Wszyscy piszą o firmach, ale pamiętajcie o odpowiednim dobraniu SUPa do wagi.
Oczywiście, zaprawieni będą wybierać jeszcze wg innych parametrów
sheliak napisał(a):Witam
Chciałbym zakupić swojego pierwszego SUPa. Zależy mi przede wszystkim na tym by się nie rozpadła po kilku użyciach (słyszałem, że potrafią się rozklejać), nie chciałbym wydać zbyt dużo na początek i chyba najważniejsze, niestety ważę prawie 120kg.
Jakie firmy polecalibyście jeśli chodzi o jakość takiej deski?
kombiak napisał(a):Dzieńdobrywieczór.
Nadeszła pora na pierwszego w życiu SUP-a, nigdy nie
miałem doczynienia z taką formą wypoczynku.
Czy ktoś poleci (lub nie) Zray ?
Czy ktoś miał pozytywne lub negatywne doświadczenia ?
Generalnie chodzi mi o samą markę - czym to się je.....
sheliak napisał(a):Witam
Chciałbym zakupić swojego pierwszego SUPa. Zależy mi przede wszystkim na tym by się nie rozpadła po kilku użyciach (słyszałem, że potrafią się rozklejać), nie chciałbym wydać zbyt dużo na początek i chyba najważniejsze, niestety ważę prawie 120kg.
Jakie firmy polecalibyście jeśli chodzi o jakość takiej deski?
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...