No właśnie! czyli jesteś daleko do tyłubeatabm napisał(a):Gusia, to nie ten wyjazd Ja piszę o majówce a Katerina o ....wrześniu
gusia-s napisał(a):No właśnie! czyli jesteś daleko do tyłubeatabm napisał(a):Gusia, to nie ten wyjazd Ja piszę o majówce a Katerina o ....wrześniu
gusia-s napisał(a):Ah joooo ... jak to mawiał Krecik
Szybko zleciał czas na Stellinie. Wracać się nie chce ani troszkę
Pocieszające jest, że niedługo wyruszymy w kolejny rejs ... prawda
Jednak zanim do tego dojdzie, pewnie trzeba zaglądać do innego działu
Ostatnia noc na pokładzie jak zawsze nostalgiczna.
Do zobaczenia Mandalino!!!!!!
"Katerina"]
Ja tu symptomów nostalgii nie widzę (może poza Doktorem składającym banderę ) Widzę w dalszym ciągu cycanie j jakąś głupawkę pokładową
Kto wie? Może jeszcze dzisiaj, najdalej jutro rano zobaczysz się z Mandaliną...i swoją Załogą u mnie w relacji
beatabm napisał(a):
I zapraszam na moją kolejną opowieść – zupełnie inną niż wszystkie dotychczasowe – start już jutro .
Janusz Bajcer napisał(a):Dzięki za majówkę.
Czekam na start.
napisał(a) gusia-s » 05.12.2018 10:46
Dzięki, dzięki
Ja też z zaciekawieniem czekam na start ... nawet rąbka nie uchyliłaś więc tym bardziej
napisał(a) elka21 » 05.12.2018 11:50
Ja tu byłam cały czas, ale mało widoczna , a jutro jako pierwsza postaram się zaokrętować
AdamZ napisał(a):Jako nieaktywny podglądacz relacji również podziękuję za piękne widoki i sporo wrażeń własnych Autorki. Powoli przymierzam się do urlopu w drugiej połowie maja, tylko ten brak cykad i owoców nieco psują klimat.
Powrót do Nasze relacje z podróży