piotrf napisał(a):Dziewczyny , luzik , przecież to tylko Matka Boska Rockowa czuwa nad Ostatnią Imprezą
Popłakałam się ze śmiechu
Beata, super stylówa! Wyglądasz pięknie
maslinka napisał(a):
="gusia-s"]
Zaczynam marudzić, narzekać, wybrzydzać ... To dlatego, że już dopłynęliśmy
"piotrf"]
No jak możesz , Andrzejki przecież , napełniamy szkło i płyniemy dalej
Bardzo ładny Les Paul in eggshell na temat gitarzystki przymiotnik "ładny" nie jest wystarczający , mój jest w połysku . . .
"maslinka"]"piotrf"]Dziewczyny , luzik , przecież to tylko Matka Boska Rockowa czuwa nad Ostatnią Imprezą
Popłakałam się ze śmiechu
pomorzanka zachodnia napisał(a):
Prześliczna gitarzystka la la la
Musimy kupić coś naszym dziewczynkom więc idziemy na targ.
I co kupiliście bo chyba nie te słoninkibeatabm napisał(a):... Musimy kupić coś naszym dziewczynkom więc idziemy na targ...
No właśnie ... Te ktosie co chcą cumować chyba powinny uważać ale teoria, teorią a życie swoje ...beatabm napisał(a):...Potem szybki spacer po mieście – nie chcemy zbyt długo zostawiać Stelliny samej, przy szalejącym wietrze trzeba ją mieć na oku aby jakaś cuma się nie poluzowała no i żeby chronić burty gdyby ktoś chciał przy nas stanąć...
No czas najwyższy bo tam już Katerina na trzeciego wyprzedza aby zdążyć na czasbeatabm napisał(a):..Jeszcze tylko fota na lufie i trzeba wracać...
krakusowa napisał(a):Super zdjęcia Šibenika mam kilka podobnych ujęć
"Mój" Šibenik w tym roku też był od strony morza, ale niestety w lekkich chmurkach
Katerina napisał(a):Jaka różnica w kolorystyce Twoich zdjęć - po tych niebieskościach, lazurach i granatach
Šibenik i Rovinj - to właśnie dwa najbardziej kolorowe miasta, jakie widziałam w Cro.Musimy kupić coś naszym dziewczynkom więc idziemy na targ.
Pyszności ...Przełknęłam ślinkę, widząc słoninkę
Kiełbaski też niczego sobie - wiem, że Wasze dziewczynki je lubią, a przynajmniej kabanosy
... Musimy kupić coś naszym dziewczynkom więc idziemy na targ... I co kupiliście bo chyba nie te słoninki
Po udanym rejsie bezpiecznie, bez żadnej skazy zacumowaliśmy w marinie i wiadomo rozluźnienie, jedni pod prysznic, inni coś tam jeszcze - a tu nagle pełną parą wchodzi jacht i pcha się do cumowania tuż obok. Ta część załogi, która była na naszej jednostce w ostatniej chwili rzuciła się na ratunek - w efekcie tylko lekka rysa do spolerowania na naszej burcie a mogło być znacznie gorzej, gdyż tamta załoga zupełnie nie ogarniała sytuacji.
Na szczęście cały manewr widziała obsługa mariny więc nie oberwaliśmy po kaucji.
No czas najwyższy bo tam już Katerina na trzeciego wyprzedza aby zdążyć na czas
maslinka napisał(a):Świetna jest ta fontanna z żółwiami! Zawsze mi się podoba w relacjach. Muszę ją w końcu zobaczyć na żywo.
Katedra oczywiście imponująca. A jakie pustki przed nią!
Piękne zdjęcia