Katerina napisał(a):
To ja się pochwalę moją
Tylko,że na mojej wyraźnie widać imię, a tej Patrycji to się musiałam domyślić
Nie było tak źle skoro jednak przeczytałaś Sama się długo zastanawiałam nad wypisanym imieniem
Katerina napisał(a):
To ja się pochwalę moją
Habanero napisał(a):Doktor bardzo elegancki. Widać że na miasto rusza
beatabm napisał(a):Katerina napisał(a):
To ja się pochwalę moją
Nie było tak źle skoro jednak przeczytałaś Sama się długo zastanawiałam nad wypisanym imieniem
Katerina napisał(a):Stosunek ilości Cyca do jakości pracy twórczej wynosił...???
Katerina napisał(a):Goście próbują Cyca, Doktor tradycyjnie wypisuje im imiona na pamiątkę.
To ja się pochwalę moją
tomekkulach napisał(a):Oj tak, niektórzy
zapamiętali ten Twój wpis,
co był zaraz jakoś po Nowym Roku
Pomyślałem wtedy:
-fajna musi być Ta Kasia,
Chyba napiszę Jej priva
...
...
...No to napisałem...
Abakus68 napisał(a):Tia. Wychodzi na to, że jak się czujesz samotny to zacumuj gdzieś i puść żonę w miasto. Zaraz ci sprowadzi nowych znajomych.
"Katerina"]
Beata, w tej Rogoznicy było tak jak w Wenecji kilka tygodni temu
Ale super zabawę mieliście..
BTW, czy to był jedyny raz, kiedy zanurzyłaś się w wodzie w Cro???
Takie cacko w krzakachbeatabm napisał(a): ... W krzakach znaleźliśmy rzadko spotykaną limitowaną edycję Volskvagena Polo United Colors of Benetton gdzie każdy element nadwozia był oryginalnie malowany w innym kolorze...
beatabm napisał(a): ... Wracamy na pokład jak dwie zmokłe kury – całe ubranie trzeba spłukać w czystej wodzie i suszyć...
...
Jeszcze szybka kąpiel – bo jednak tę brudną wodę trzeba z siebie zmyć i człowiek czuje się jak nowo narodzony...
beatabm napisał(a): ... ...
Zastanawiałam się jak turyści się odnaleźli w czasie ostatnich powodzi w Wenecji. Wyobraźcie sobie, idziesz, idziesz w tej kałuży a tu nagle chodnik się skończyłKaterina napisał(a):... Beata, w tej Rogoznicy było tak jak w Wenecji kilka tygodni temu ...
Powrót do Nasze relacje z podróży