gusia-s napisał(a):Czasem ten wyścig do marin i portów można porównać do regat, jak wszyscy cisną na przód aby załapać się na miejsce
Super ujęcia
Regaty do portów, masakra
Super zdjęcia żeglarskie będą jutro, zapraszam
gusia-s napisał(a):Czasem ten wyścig do marin i portów można porównać do regat, jak wszyscy cisną na przód aby załapać się na miejsce
Super ujęcia
Abakus68 napisał(a):No i patrz Panie, mnie jak dmucha coś, to rzadko jest do śmiechu... I bez podtekstów proszę to czytać... Śniadanie... pieczywa jak u nas na miesiąc... Szelki? Takie koloru? Takie to ja "kcem i jush"
beatabm napisał(a):gusia-s napisał(a):Czasem ten wyścig do marin i portów można porównać do regat, jak wszyscy cisną na przód aby załapać się na miejsce
Super ujęcia
Regaty do portów, masakra
Super zdjęcia żeglarskie będą jutro, zapraszam
lew napisał(a):...to są dokładnie coroczne regaty rosyjsiego "кабестана".
Katerina napisał(a):Ha, ha...ten Twój sztormiak ...
...skojarzył mi się Byłam kilka dni temu w Muzeum Morskim, gdzie mogłam się wirtualnie poprzebierać za różnych pracowników na okrętach..i potańczyć w wirtualnym lustrze Spawacza Wam tam nie trzeba?
Nie wiem, czy pokażę te Twoje zdjęcia Małżowi... Ostatnio namiętnie ogląda programy o regatach na Discovery
Regaty dla uczczenia 100lecia odzyskania Niepodległości
Trzeba było tylko jakieś hasło dodać okolicznościowe
maslinka napisał(a):No niezłe przechyły! Ale cała Załoga rzeczywiście wygląda na ucieszoną
Wiadomo, że najlepiej pływać przy pięknej pogodzie, ale rozumiem, że taki dzień może być miłą odmianą. Może to trochę jak na nartach, po świeżych opadach albo jak jeszcze sypie Przyjemność z jazdy na naturalnym śniegu (zwłaszcza jak wcześniej był z nim problem), nawet jeśli jest pochmurno i błędnik wariuje (dodatkowa atrakcja )
Chyba tęsknię za deskami Już niedługo, chociaż zimy na razie nie widać...
gusia-s napisał(a):Ale mieliście uciechę i szczęście trafić w taki młyn
Sultan - można powiedzieć wypiął zadek z otchłani Jadrana ... i po prostu wygrał
Katerina napisał(a):Ale ekscytujący odcinek, i zdjęcia
Ja już się przełamałam w wielu kwestiach, jeśli chodzi o pływanie, ale zastanawiam się ile czasu jeszcze minie, zanim odważę się usiąść na balaście - w sposób jak na zdjęciach
Powrót do Nasze relacje z podróży