Cześć Dopinam się do jakiegoś relingu , zakładam kapok i czekam na ciąg dalszy . . .
Pozdrawiam
Piotr
piotrf napisał(a):Cześć Dopinam się do jakiegoś relingu , zakładam kapok i czekam na ciąg dalszy . . .
Pozdrawiam
Piotr
agata26061 napisał(a):Po co komuś tyle łódek w Cro? Chyba tylko po to je tam ciągną, żeby je sprzedać, bo ciężko mi znaleźć bardziej sensowne wytłumaczenie...
gusia-s napisał(a):Z przemytu???beatabm napisał(a):... Skąd my mamy mieć białoruskie papierosy???????...
Tak długo jechaliście aż zwiędł bez
beatabm napisał(a):agata26061 napisał(a):Po co komuś tyle łódek w Cro? Chyba tylko po to je tam ciągną, żeby je sprzedać, bo ciężko mi znaleźć bardziej sensowne wytłumaczenie...
To musiała być jakaś szkółka żeglarska. Moja Ewa jak zobaczyła te zdjecia to w krzyk że ona też chce optymistem po Adriatyku W sumie ciepło, czysto, wcale jej sie nie dziwię. To jednoosobowe łódeczki więc przy kilkunastoosobowej szkółce już kilka przyczep trzeba, do tego zawsze jakieś RIBy bo instruktorzy muszą być w pobliżu dzieci
agata26061 napisał(a):AAaaaaa, no widzisz, ja całkowicie nie w temacie, więc nawet nie pomyślałam, że szkółki żeglarskie z Polski nad Jadran się wybierają.
Ale teraz już jestem doinformowana
beatabm napisał(a):agata26061 napisał(a):AAaaaaa, no widzisz, ja całkowicie nie w temacie, więc nawet nie pomyślałam, że szkółki żeglarskie z Polski nad Jadran się wybierają.
Ale teraz już jestem doinformowana
Znaczy forum się przydaje
megidh napisał(a):Melduję się na pokładzie. Dobrze, że się z Wami autem nie zabrałam, bo bym miała przekichane (dosłownie) .
Kwiaty nie są moim ulubionym towarzystwem, a bez to już szczególnie mnie uczula.
Ale na pokładzie, jak będzie wiało, to wszystkie zapachy wywieje, więc powinno być OK.
ruzica » 10.09.2018 20:26
Uwielbiam maj w Cro(testowany już 3 razy) więc muszę tu być
elka21 » 10.09.2018 21:30
Do kompletu stałej (starej) załogi i ja dołączę