Jeżeli kiedyś wrócę na Brać to dla jego południowego wybrzeża.
Tylko Murvica padła naszym łupem , ... to co za nią do nadrobienia,... koniecznie
pomorzanka zachodnia napisał(a):Ja już wiem o co tu chodzi z tym Złotym Rogiem. Oni go rozpropagowali po to, aby turyści myśleli, że tu i tylko tu należy pojechać i tym sposobem pozostałe cuda na południowym wybrzeżu Brača będą nietknięte. A tym czasem dociekliwi Cromaniacy z Polski nie dali się nabrać .
Zdzihu wróciłeś Brakowało mi Twoich postów
Habanero napisał(a):Jeżeli kiedyś wrócę na Brać to dla jego południowego wybrzeża.
Tylko Murvica padła naszym łupem , ... to co za nią do nadrobienia,... koniecznie
maslinka napisał(a):Minęliście camping Aloa między Bolem a Murvicą. Mam do niego duży sentyment
Wypatrzyłam też nasze ulubione plażyczki, do których dopływaliśmy z campu kajakiem. Zostały one roboczo nazwane "pod agawami" i "pod płotkiem"
Piękne widoki... Południowa strona Brača rządzi!
To pole to już naprawdę majstersztyk.
A ta plaża wszystkim nam kojarzyła się ze sztuką Gaudiego.
beatabm napisał(a):A ta plaża wszystkim nam kojarzyła się ze sztuką Gaudiego.
Katerina napisał(a):tomekkulachKojarzy się z czym/Kim innym
Ale ze sztuką też się Tobie kojarzy, prawda?
beatabm napisał(a):Czy jest coś o czym nie wiem Kochani?????
tomekkulach napisał(a):beatabm napisał(a):Czy jest coś o czym nie wiem Kochani?????
Tak, jest parę rzeczy...
Nie mogę napisać,bo nie piszę relacji
Zrobi to "Ktoś"inny
około czerwca 2019
Taa, Tomkowi to ze sztuką kochania się może jedynie kojarzyćtomekkulach napisał(a):Katerina napisał(a):tomekkulachKojarzy się z czym/Kim innym
Ale ze sztuką też się Tobie kojarzy, prawda?
Nawet parę rodzajów sztuki
Powrót do Nasze relacje z podróży