Piękna ta Brač widziana z morza! Od tej strony jej nie znałam. A te domy... pięknie byłoby zamieszkać w takim miejscu
Można pomarzyć...... A czy te drewniane domki to Murvica? Ma ktoś może namiary na nie?
beatabm napisał(a):Mijamy miasto i przed nami pojawia się Zlatni Rat.
Jak tu pusto dzisiaj!!!
Katerina napisał(a):Cudne groty i winnice
Co ja się nałaziłam po tych jaskiniach w tym roku A zwłaszcza po jednej:D
wszelkie wyrazy oznaczające moc, sprawność, wysokość, donośność wielkość etc. pisane są przez h a przeciwne, słabe, podupadłe, niskie, czy liche przez „ch” –
Wspomnę również co wspólnego ma sznurowadło z dentystą.
Oj Kasiu , ta Twoja relacja,
to baaardzo chce się wydostać
agus78 napisał(a):Piękna ta Brač widziana z morza! Od tej strony jej nie znałam. A te domy... pięknie byłoby zamieszkać w takim miejscu
Można pomarzyć...... A czy te drewniane domki to Murvica? Ma ktoś może namiary na nie?
Abakus68 napisał(a):Chociaż ostatnimi czasy, a właściwie od kilku ładnych miesięcy nie uczestniczę jakoś szczególnie w procesie komentowania relacji, jednak do wielu z nich zaglądam na bieżąco, poczytuję, i czasem narzekam na brak czasu, który powoduje niemoc komentatorską. Teraz, gdy pogoda na zdrowiu podupada wezmę się jednak za siebie i co nieco dopiszę. Beato. Przyznam, że „przepłynąłem” z Tobą od początku przez Stomorską, Makarską i jak na razie do Bolu i o ile mijany Primosten z okolicami poznałem w 2007, a Makarską odwiedziłem w 2010 roku to Były to raczej leniwe wyjazdy typowo plażingowe i niewiele mógłbym dodać, czy porównać. Bol w tym roku dostał po raz trzeci szansę a co z tego wyszło opisze któregoś zimowego dnia w relacji, którą za jakiś czas zacznę. Natomiast chciałbym się odnieść do dwóch elementów opisanych przez ciebie w relacji.
Kwestia Kapitana huja…
"tomekkulach"]
Pusto to ja miałem
Zlatni Rat i tak najlepiej prezentuje się z Vidovej Gory
"Katerina"]Cudne groty i winnice
Co ja się nałaziłam po tych jaskiniach w tym roku A zwłaszcza po jednej
Plaże z góry wyglądają tak..
...a winnice na na górze też piękne...
Jaką zupę ugotowałaś?
Tak jak ja z tej groty Tam był nietoperz i pająki Ale, za to jak cudownie było na tej plaży Jedna z najwyżej uplasowanych w moim rankingu plaż w Cro
beatabm napisał(a):Witaj na naszym pokładzie. Cieszę sie że mamy szansę wielu Czytelnikom pokazać wyspy i ląd z nieco innej strony.
Co do tych domków niestety Ci nie odpowiem, musisz może Gusia albo Katerina będą wiedziały
Moim zdaniem to kemping Aloa położony między Bolem a Murvicą Mają tam takie domki właśnie.agus78 napisał(a):Piękna ta Brač widziana z morza! Od tej strony jej nie znałam. A te domy... pięknie byłoby zamieszkać w takim miejscu
agus78 napisał(a): Dzięki! Jeśli o mnie chodzi to jestem z Wami od początku Rejs i relacja super.
gusia-s napisał(a):Brac z tej strony jest
Ciepła zupka po krio kąpieli najlepsza!
gusia-s napisał(a):Moim zdaniem to kemping Aloa położony między Bolem a Murvicą Mają tam takie domki właśnie.
Brac z tej strony jest
Ciepła zupka po krio kąpieli najlepsza!
Powrót do Nasze relacje z podróży