Dobra zajawka kolejność przypadkowa...
Cz.1
megidh napisał(a):te kiero napisał(a):Dobra zajawka kolejność przypadkowa...
Zajawka jak zwykle u Ciebie zachęcająca.
AgaGy napisał(a):Bardzo sympatyczna zajawka.
megidh napisał(a):Nie byłam w tym rejonie Turcji, ale już się trochę z nim zapoznawałam wirtualnie, więc kilka miejsc rozpoznaję.
AgaGy napisał(a):Kilka miejsc rozpoznaje ze swojej tam bytności.
te kiero napisał(a):Gdyby Ktoś potrzebował info w zakresie jak poniżej to służę uprzejmie:
- wypożyczalnia samochodów bez karty kredytowej i kaucji -> region Riviery Tureckiej ...
Oczywiście info ze Styczniowego wyjazdu, bo w sezonie letnim sobie nie wyobrażam.
wiola2012 napisał(a):te kiero napisał(a):Gdyby Ktoś potrzebował info w zakresie jak poniżej to służę uprzejmie:
- wypożyczalnia samochodów bez karty kredytowej i kaucji -> region Riviery Tureckiej ...
Oczywiście info ze Styczniowego wyjazdu, bo w sezonie letnim sobie nie wyobrażam.
Hej
Jestem, zostawiam ślad, żeby mi nie umknęła Twoja nierelacja .
Bardzo chętnie skorzystam z Twoich wskazówek, szczególnie w kwestii wypożyczalni.
wiola2012 napisał(a):Jeszcze tydzień temu myślałam, że jednak do Turcji polecimy na wakacje, zmieniliśmy plany i Twój wpis "w sezonie letnim sobie nie wyobrażam" potwierdza, że dobrze zrobiłam.
piekara114 napisał(a):Miałam pisać swoją relację z Turcji, ale jak widzę ile miejsc odwiedziliście w czasie tygodnia to chyba moja nie powstanie (wychodzi, że przez tydzień tylko siedzieliśmy na plaży
piekara114 napisał(a):Dla mnie Turcja w tym Twoim okresie ma dwa duże minusy - wczesny zachód słońca
piekara114 napisał(a): i spora niepewność pogodowa.... choć Wy chyba trafiliście na bezdeszczowy okres....
te kiero napisał(a):wypożyczalnia samochodów bez karty kredytowej i kaucji -> region Riviery Tureckiej
piekara114 napisał(a):Egea to europejskie Tipo
piekara114 napisał(a):Ale ta dopłata za przekroczenie dziennego limitu km spotkałam się z czymś takim, ale w dużych sieciowych międzynarodowych wypożyczalniach.
piotrf napisał(a):Dzięki za polecenie wypożyczalni , chociaż limity kilometrów . . . coś się wymyśli
te kiero napisał(a):- pogoda, temperatura, kąpiel w morzu...