Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Strony internetowe o Chorwacji

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
toudee
Cromaniak
Strony internetowe o Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 31.05.2005 09:59

Chyba będę przez to cierpiał i spędzał długie godziny przed komputerem, ale trudno - czego się nie robi aby pomóc innym Cromaniakom.
Od pewnego czasu zbieram na dysku skróty do stron internetowych poświęcomych miejsowościom, regionom w CRO, które tak zachwalacie na forum. Zebrało się tego obecnie 181 skrótów do stron - całe ok. 25 kB.
Dla wszystkich niezdecydowanych gdzie w CRO spędzić urlop mogę służyć pomocą i przesłać na podanego e-maila ten pliczek, a potem to już tylko powodzenia w szukaniu.
Z czasem pewnie umieszczę je w dziale linki na mojej stronce. Na razie jednak są dostępne na e-mail.

Jeśli będą chętni czekam na sygnał.

Pozdrav Darek
sokool
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sokool » 31.05.2005 10:38

A nie lepiej przesłać to Karolowi099 żeby umieścił je w poście "Linki do stron o Chorwacji" ?
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 31.05.2005 12:50

Można i tak, z tym, że informacje (skróty do stron) pochodzą z postów na forum w tym po części z popularnej swego czasu "wyspy skarbów".
Oferta oadresowana jest do "leniuszków" do których i ja sie - wstyd przyznać zaliczam.

Przeszukiwanie archiwum i przeglądanie poszczególnych postów jest uciążliwe, więc otwieram eksploratorem folder ze skrótami i śmigam po nich otwierając ten który akurat mi pasuje.

Darek
sokool
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sokool » 31.05.2005 15:01

Możesz przesłać mi na maila, to wrzucę na serwer i dam tutaj linka. Jak ktoś będzie chciał to sobie ściągnie. Poza tym ja też skorzystam.

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 31.05.2005 15:34

Bardzo chętnie skorzystam, proszę o przesłanie:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 31.05.2005 17:45

Hej, planuje rozbudowanie na swojej stronie dzialu o Chorwacji, bo miejsce jest i czas by sie znalazl .... a w tym duza strone z linkami wlasnie ...mam juz troche ale chetnie bym dodala inne, razem z opisami gdzie prowadza bo w ciemno nie dodaje - w zamian za trud zbieractwa beda "oficjalne" podziekowania na stronie za zgromadzenie tego zbioru. Wiec poprosze jesli mozna ... adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam Aneta
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 31.05.2005 20:27

toudee napisał(a):Można i tak, z tym, że informacje (skróty do stron) pochodzą z postów na forum w tym po części z popularnej swego czasu "wyspy skarbów".
Oferta oadresowana jest do "leniuszków" do których i ja sie - wstyd przyznać zaliczam.

Przeszukiwanie archiwum i przeglądanie poszczególnych postów jest uciążliwe, więc otwieram eksploratorem folder ze skrótami i śmigam po nich otwierając ten który akurat mi pasuje.

Darek

Wyspa Skarbów dalej jest popularna :wink: z tym ,że w gąszczach trudniej te skarby odnależć.Proponuję jednak by posłać to do Karola ,może spróbuje cos zrobić z tym tak by można dołaczyć to twoje zbieractwo do linków.
witek wolf
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) witek wolf » 31.05.2005 20:39

[quote="toudee"]Chyba będę przez to cierpiał i spędzał długie godziny przed komputerem, ale trudno - czego się nie robi aby pomóc innym Cromaniakom.Z checia skorzystam z twych zapasów podaje swój adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl zawsze można z czegoś skozystać dzieki za przesyłke
fungus
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) fungus » 31.05.2005 20:49

Ja rowniez prosze o pliczek. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Dziekuje z gory.
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 01.06.2005 06:48

Melduję :wink: , że do wszystkich którzy dotychczas się wpisali "chorwacki" pliczek poszedł.

Darek
Remus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Remus » 01.06.2005 06:51

toudee napisał(a):Melduję :wink: , że do wszystkich którzy dotychczas się wpisali "chorwacki" pliczek poszedł.

Darek

Jeśli mogę poprosić to wyślij i mnie. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

dzięki z góry Romek
astropl
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) astropl » 01.06.2005 10:49

toudee napisał(a):Dla wszystkich niezdecydowanych gdzie w CRO spędzić urlop mogę służyć pomocą i przesłać na podanego e-maila ten pliczek, a potem to już tylko powodzenia w szukaniu.
Z czasem pewnie umieszczę je w dziale linki na mojej stronce. Na razie jednak są dostępne na e-mail.

Pozdrav Darek

To ja bardzo poproszę - mailto:astro@zeto.czest.pl - hvala ljepa!
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 01.06.2005 11:41

Poszło
sokool
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sokool » 01.06.2005 18:38

Umieściłem pliczek na serwerze. Można go pobrać klikając TUTAJ

Pozdrawiam.
Ostatnio edytowano 02.06.2005 14:04 przez sokool, łącznie edytowano 1 raz
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 02.06.2005 07:17

Sokool - nie wiem czy to może wina mego sprzętu ale klikam na "TUTAJ" a IE nie moze odnaleźć strony, jeśli możesz sprawdź link.

Darek
Następna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko