napisał(a) aneta_jacek » 15.07.2005 12:13
toudee napisał(a):Podpowiedź warta przemyślenia, ale obawiam się, że jestem na to za "cieńki" jeśli chodzi o tworzenie stron. Dziś po południu przejrzę swój podręcznik do HTML-u może uda mi się coś znaleźć. Problem w tym, że do tworzenia strony wykorzystałem "gotowca" który w duzej mierze opiera się o tzw. skrypty i nie wiem czy to zadziała. Zobaczymy.
Darku, sprawa bylaby dosc prasta sprobuj zwyklutkie polecenie, podejrzalam Ci kod i jesli bedziesz chcial to mozesz poprawic to tak:
".......
Wyjeżdżając z Krku 02.07. przejechaliśmy mostem <a HREF="krycki most.jpg" target="_blank"><b>(zdjęcie)</B> ... " itd
Co do zdjęć - jest to do zrobienia na serwerze zostało mi ok. 85 MB, w tym roku zrobiłem ok. 260 zdjęć z poprzednich lat trochę mniej. Rzeczywiście może wezmę się za dodatkową obróbkę i wrzucę cos ekstra na serwer.
A ja mam ogromny serwer za 30 zl na rok, z domena i jakimis bajerami na ktorych sie nawet nie znam ale fotek wchodzi z 1000 i to bez specjalnego szczypania sie na ich wielkosci
)
Moze warto pomyslec nad zmiana ?
))
Pozdrawiam Aneta
AAAA masz dobre teksty , ja bym zabezpieczyla to troche przed kopowaniem, net teraz schamial i ja bym tam Ci wrzucila skrypcik ktory przynajmniej lopatologicznie zablokuje co niktorym zabieranie Twoich tekstow . Jak bedziesz chcial to podpowiem co i jak na priva.[/quote]