Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Stolik+krzesełka

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
vongraf
Globtroter
Stolik+krzesełka

Nieprzeczytany postnapisał(a) vongraf » 03.07.2007 19:09

http://www.allegro.pl/item208387069_sto ... firmy.html
Czy może ktoś ma taki zestaw bo zastanawiam się nad kupnem a nie wiem czy nie zarwie sie to pod moim 100kg prawie.
krzysio21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysio21 » 03.07.2007 19:42

vongraf napisał(a):http://www.allegro.pl/item208387069_stolik_turystyczny_plus_4_krzeselka_od_firmy.html
Czy może ktoś ma taki zestaw bo zastanawiam się nad kupnem a nie wiem czy nie zarwie sie to pod moim 100kg prawie.

Parę lat temu miałem ,,kontakt'' z tym czymś i było to lipne jak na 100-tkę :wink: A teraz pewnie robione przez chi.....ów to jeszcze większa lipa.Dobre dla dzieci a i to dla takich bardzo spokojnych :wink:
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 03.07.2007 19:56

Odradzam.
Nie można wykorzystać krzesełek do siedzenia w innym miejscu niż przy stole. Krzesełka niewygodne. Ciasno.
Też się kiedyś zastanawiałem (było to gdzieś w sklepie), ale tylko przez chwilę...

PozdraV
J.
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 03.07.2007 20:06

vongraf napisał(a): a nie wiem czy nie zarwie sie to pod moim 100kg prawie.

Ostatnio kupiłem super leżak.Przywiozłem do domu .Rozpakowuję .Patrzę nalepka;,, do 100 kg''.Mam nadzieję ,że takie produkty jak leżaki,krzesełka mają jakieś wspólczynniki bezpieczeństwa i nie są robione na styk.Na razie parę prób wytrzymałościowych leżak wytrzymał. :wink:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 04.07.2007 09:01

Nie dość że to lipa to jeszcze strasznie droga :lol: - w Makro są tańsze, ale również nie polecam. Lepiej kupić osobne krzesełka firmy Outdoor i składany stolik plastikowy.

Pozdrav :papa:
shisa
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) shisa » 04.07.2007 10:58

zdecydowanie NIE polecam. moj wujek usiadl na jednym z czterech krzesel(pozostale 3 byly wolne) i sprzet sie polamal. Dziadostwo! pozatym musi stac zawsze na rownym terenie...nie przestrzeganie tej zasady( a chocby w lesie nie jest to latwe) spowoduje pekniecie, polamanie sie stolika/krzesla;]
odradzam
Elaj203
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Elaj203 » 04.07.2007 11:22

Siedząc na krzesełku zawsze rusza się stolik. Wyobraź sobie 4 osoby i każdej z nich przydarzy sie stuknięcie w którąś część tego kombajnika - wszystko co masz na stoliku drży, przewraca i nie daj co wylewa. :devil: Będziesz cały czas w stresie, żeby za mocno nie oddychać.
Lepiej kup coś osobnego.
:papa: :hut:
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 04.07.2007 12:21

Wiele lat temu taki sprzęt przywiozełm z Niemiec, był bardzo dobry, stabilny (o dziwo), wytrzymywał moją wagę ( i szwagra). Po ok 10 latach zniszczył się, kupiłem następny i ...nie mogę na mim siedzieć, kiwa się, podskakuje...., nadaje się tylko do wywalenia. Nie kupuj :!: :!: :!:
vongraf
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) vongraf » 04.07.2007 14:51

Dziekuje bardzo za opinie juz wiem nie kupuje badziewie pomyśle nad czymś innym.
noyle
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) noyle » 04.07.2007 15:06

vongraf napisał(a):Dziekuje bardzo za opinie juz wiem nie kupuje badziewie pomyśle nad czymś innym.

widziałem fajne komplety w dechatlonie

http://www.decathlon.com.pl/PL/Product_arborescence/mountain/hiking/camping-equipme/furniture/index.html

Powrót do Kempingi

Stolik+krzesełka
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone