paulr napisał(a):Miałem wczesniej 1.4 120km i nie byl to multi air;-) ale tez dawał rade
W jakich obrotach go trzymałeś aby dawał radę?
alechandro napisał(a):Nigdy nie byłem fanem diesli...
...
alechandro napisał(a):...Fiatowskie silniki są najlepsze ale ciężko to pojąć miłośnikom niemieckiej motoryzacji...
anakin napisał(a):m@rek napisał(a):t ... ale w tym samochodzie na silnik zawsze mogłem liczyć
A zdarzyło się, żeby komuś w Cro padł......silnik?
Bo albo osprzęt pada, albo nie doczytałem......
m@rek napisał(a):po części się z Tobą zgodzę ale ...
pamiętam wpis, A6 3.0 diesel - szlak trafił rozrząd, koszty naprawy w Cro kosmiczne, ostatecznie samochód wrócił na lawecie do PL
kwalifikuje się
anakin napisał(a):...Do dziś pamiętam Lagunę, SK..........na lawecie w Trogirze (2010 r).
W życiu nie przypuszczałem, że to tak może boleć.....
m@rek napisał(a):na wszelki wypadek mam holowanie do 1k km w PZU choć i tak wiem że jeśli mnie coś takiego spotka to po wakacjach a poziom wqr...nia sięgnie zenitu
m@rek napisał(a):Ps. swoją drogą zawsze zastawiam się jak laweciarz transportuje klienta przez tunel Pitve
Rysio napisał(a):Też miałem 1k km jak we 2013 zrobiłem Madziarowi w Fabii z d... jesień średniowiecza. Przyjechał laweciarz i pyta czy do Polski, to mu w esperanto odpowiedziałem że chyba go pogięło. Wprawdzie miałem dzień opóźnienia w dotarciu nad Jadran, ale dzięki temu mam nowe chłodnice w starej Astrze. Jakoś mi to specjalnie urlopu nie popsuło ...
Rysio napisał(a):Straż pożarna tam przejeżdża, spore kampery, to czemu laweciarz miałby nie dać rady
Rysio napisał(a):Ps. Nie spotkałem jeszcze ubezpieczenia które obejmowałoby wyspy. Wynika z tego że z wyspy na koszt własny trzeba się wydostać i dopiero potem assistance.
Olo napisał(a):w sumie to marzy mi się wyjazd zabawką do Chorwacji ... ale to na wiosnę lub jesienią - bo nie mam klimy w zabawce
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi