szaki17 napisał(a):dareks20 napisał(a):No ja też obstawiam Audi. Tylko czy assistans dla 15 latka ktos mi da porzadny.
PZU do 1000 km. bez limitu wieku auta. Ja brałem na swoje 12-letnie Clio, w tamtym roku kupiłem w Sierpniu a w tym jadę w Lipcu więc na jedną polisę jadę dwa razy
dareks20 napisał(a):Turbina padła bez najmniejszych objawów w trakcie wyprzedzania kolumny tirów spadek mocy i chmura dymu, Zdążyłem zjechać na pas awaryjny i zadusić silnik bo już zaczynał pracować na oleju z silnika. Ogólnie scenic II w dieslu to dla mnie porażka. Po wymianie turbo chlał olej jak alkoholik. Nie płakałem sprzedajac
Hmmm, croissant i bagietka. Nigdzie poza Francją lepszych nie jadłem.anakin napisał(a):Francuzi to nawet pieczywa normalnego upiec nie potrafią, a co dopiero zrobić auto... (...)
euromissile napisał(a):szaki17 napisał(a):dareks20 napisał(a):No ja też obstawiam Audi. Tylko czy assistans dla 15 latka ktos mi da porzadny.
PZU do 1000 km. bez limitu wieku auta. Ja brałem na swoje 12-letnie Clio, w tamtym roku kupiłem w Sierpniu a w tym jadę w Lipcu więc na jedną polisę jadę dwa razy
z tym ze to sie oplaca jak sie ma u nich juz ubezpieczenie oc, ja sie w zeszlym roku pytalem to bylo tak jak mowisz tylko mi Pani powiedziala cos ok 1000 zł bo nie mialem u nich oc
dareks20 napisał(a):Audi A6C5 z 2,,5 litrowym dieslem to gorsza poracha jak mój scenic. Przegladającogłoszenia to takie Audi z 1,9 tdi jest droższe od tego 2,5.Fakt że przebiegi u nas w PL te samochody maja pewnie z 500 tyś i po prostu się kończą mimo magicznych 180 tys na liczniku
rodzynpatryk napisał(a):
Ja ostatnio pisałem na czacie z konsultantem PZU i pytałem o karte assistance PZU EUROPA czy jakoś tak, nie trzeba być ich klientem (przynajmniej ja nie mam OC u nich), a cena dokładnie nie pamiętam, ale kojarzy mi się niecałe 400zł
euromissile napisał(a):rodzynpatryk napisał(a):
Ja ostatnio pisałem na czacie z konsultantem PZU i pytałem o karte assistance PZU EUROPA czy jakoś tak, nie trzeba być ich klientem (przynajmniej ja nie mam OC u nich), a cena dokładnie nie pamiętam, ale kojarzy mi się niecałe 400zł
no to znow na kogos kompetentnego trafilem przy okienku
boboo napisał(a):Co do samochodów na "F" - czy nie ulegasz przypadkiem "knajpianej opiniotwórczości"?
dareks20 napisał(a):A oczekiwanie na lawete 20 godzin to jakaś paranoja. Czekaliście na autostradzie w tym upale w samochodzie????//?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi