dareks20 napisał(a):Witam i proszę o radę. Wyjazd do CRO w sierpniu. Do dyspozycji dwa samochody tj małe Aveo sedan z małym silnikiem 1,2 ,dużym bagażnikiem i przebiegiem około 40 tys km, rocznik 2012 i stare Audi A4 w stanie idealnym i oryginalnym przebiegiem około 220 tyś silnik 1,8 benzyna. Aveo 70 KM Audi 125 wiec róznica jest, o komforcie jazdy nie wspominając.
Aveo w roku 2013 zaliczyło wyjazd do CRO. Tragedii nie było ale mocy brakowało. Na pokładzie 4 osoby.
Moje pytanie czy odważyli byście się jechać starym Audi na rzecz komfortu podroży, czy jednak mniej komfortowo a nowszym.
W 2013 mogłem jechać Sceniciem 1,9 dci ale się nie odważyłem dieslem.
Pojemność bagażników Aveo i Audi prawie taka sama.Drogę robie bez noclegów około 1500 km w jedną stronę - Srima.
dareks20 napisał(a):No ja też obstawiam Audi. Tylko czy assistans dla 15 latka ktos mi da porzadny.
euromissile napisał(a):zawsze mozesz partnerke za kolanko trzymac ;p
dareks20 napisał(a):... Aveo 70 KM Audi 125 wiec róznica jest, o komforcie jazdy nie wspominając.
Aveo w roku 2013 zaliczyło wyjazd do CRO. Tragedii nie było ale mocy brakowało. Na pokładzie 4 osoby.
Moje pytanie czy odważyli byście się jechać starym Audi na rzecz komfortu podroży, czy jednak mniej komfortowo a nowszym.
dareks20 napisał(a):... ale się nie odważyłem dieslem.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi