radzio327 napisał(a):Hehe no to lux torpeda to teraz tylko czekam do wakacji
euromissile napisał(a):mysle ze box to raczej obowiazkowo. tym bardziej ze dochodzi 'luźny' zapas. chyba ze zabieracie to w czym jedziecie i to wszystko
rodzynpatryk napisał(a):Box zawsze możesz wypożyczyć, nie wiem jaki koszt i czy się opłaci
walp napisał(a):Mam 375l i niestety, nie mieścimy się.
rodzynpatryk napisał(a):walp napisał(a):Mam 375l i niestety, nie mieścimy się.
Nie wykluczam takiej możliwości bo każdy oczywiście bierze co innego
walp napisał(a):rodzynpatryk napisał(a):walp napisał(a):Mam 375l i niestety, nie mieścimy się.
Nie wykluczam takiej możliwości bo każdy oczywiście bierze co innego
Pewnie, że tak.
W naszym przypadku: karimaty, płetwy, maski, parasol, namiot plażowy i już jest sporo.
kojacek napisał(a):Maski i płetwy po złożeniu nie zajmują jakoś strasznie dużo miejsca, parasol i namiot plażowy też, chyba że nie chcesz ich składać na czas dojazdu
Parasol i namiot kładłem chyba w głębi bagażnika wzdłuż oparć a płetwy-tam, gdzie było podłużne miejsce
walp napisał(a):kojacek napisał(a):Maski i płetwy po złożeniu nie zajmują jakoś strasznie dużo miejsca, parasol i namiot plażowy też, chyba że nie chcesz ich składać na czas dojazdu
Parasol i namiot kładłem chyba w głębi bagażnika wzdłuż oparć a płetwy-tam, gdzie było podłużne miejsce
Składam wszystko, co się da złożyć, ale sprasować się nie da. I brakuje mi tego, jak to nazwałeś - podłużnego miejsca.
A, zapomniałem, jeszcze rurki.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi