Niestety nie pomyślałem o zrobieniu "sesji" swojemu samochodowi.
Basko Polije Sierpień 2015, ~3000km zrobione rok 93, 330tys na blacie.
Pozdrawiam!
dids76 napisał(a):greenrs napisał(a):pasażer napisał(a):JoannaMaxel napisał(a): Nie może być inaczej Vento !!! Już zaczęły się prace renowacyjne
Który to rocznik?
Tak na oko to myślę, że 96-97. To były jeszcze te czasy, gdy auta miały duszę
Bardziej bym szczelił że 94-95, chyba że błotniki z przodu miał zmieniane
majchrzy napisał(a):gusia-s napisał(a):Bunia za 2 m-ce skończy 28 lat, 4x w Cro, w PL też się nie leni .
Podziwiam i pełen szacun
A jaki przebieg ?????
lukasz22i napisał(a):...apropo przebiegów. Dwukrotnie i bezproblemowo objechaliśmy CRO naszym "majonezem: VW Touranem TDI, przebieg?! Dwa lata temu miał ok. 510tys.km, teraz? Nie wiem - po powrocie z CRO sprzedałem, szwagier wozi tyłek po "całym" świecie. Stary nie stary, ważne by sprawny i zadbany.
elka21 napisał(a):majchrzy napisał(a):gusia-s napisał(a):Bunia za 2 m-ce skończy 28 lat, 4x w Cro, w PL też się nie leni .
Podziwiam i pełen szacun
A jaki przebieg ?????
Lata nie małe przebieg pewnie też, a jeszcze z tego co widać po nakładkach na lusterkach Bunia ciągnie za sobą do Cro przyczepkę.
majchrzy napisał(a):lukasz22i napisał(a):...apropo przebiegów. Dwukrotnie i bezproblemowo objechaliśmy CRO naszym "majonezem: VW Touranem TDI, przebieg?! Dwa lata temu miał ok. 510tys.km, teraz? Nie wiem - po powrocie z CRO sprzedałem, szwagier wozi tyłek po "całym" świecie. Stary nie stary, ważne by sprawny i zadbany.
Sądząc po kolorku była to taksóweczka w Rzeszy, co może tłumaczyć ten przebieg
Stare, poczciwe TDI nie to co teraz
lukasz22i napisał(a):majchrzy napisał(a):lukasz22i napisał(a):...apropo przebiegów. Dwukrotnie i bezproblemowo objechaliśmy CRO naszym "majonezem: VW Touranem TDI, przebieg?! Dwa lata temu miał ok. 510tys.km, teraz? Nie wiem - po powrocie z CRO sprzedałem, szwagier wozi tyłek po "całym" świecie. Stary nie stary, ważne by sprawny i zadbany.
Sądząc po kolorku była to taksóweczka w Rzeszy, co może tłumaczyć ten przebieg
Stare, poczciwe TDI nie to co teraz
Tak jest, widziałem co kupowałem bo na blacie miał już 400tys.km ale serwisowany w VW do dnia zakupu - skrzynia DSG była wymieniona przy 270tys.km a druga do czasu sprzedania spisywała się super, sam silnik nie wykazywał żadnych znaków zużycia, bardzo dobrze wspominam to auto - no i ten bagażnik Idealne rozwiązanie na wypady z rodziną do CRO.
pabbllo_ldz napisał(a):Czasami auta starsze są mniej niezawodne od tych nowych cacuszek naszpikowanych elektronikom po zęby, i przy małej awarii elektroniki zostaje tylko serwis ...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi