mfind napisał(a):Nie musisz mieć ubezpieczenia w PZU żeby wykupić u nich assistance
Pozdrawiam,
Łukasz
Uświadom mnie z łaski swojej jak to zrobić , bo ja w naszej agencji otrzymałem odpowiedź negatywną , nie da się !?
kali-rom napisał(a):mfind napisał(a):Nie musisz mieć ubezpieczenia w PZU żeby wykupić u nich assistance
Pozdrawiam,
Łukasz
Uświadom mnie z łaski swojej jak to zrobić , bo ja w naszej agencji otrzymałem odpowiedź negatywną , nie da się !?
kali-rom napisał(a):mfind napisał(a):Nie musisz mieć ubezpieczenia w PZU żeby wykupić u nich assistance
Pozdrawiam,
Łukasz
jerro napisał(a):
Da się to obejść
Kupujesz Mini Casco i do tego assistance na holowanie do 1000 km poza Polską
Koszt: 204 PLN
max21 napisał(a):jerro napisał(a):
Da się to obejść
Ten asistannce to jest jakiś pakiet do wyboru ??
Mi zaproponowali też taki produkt tylko coś kolo 280 zł. i zastanawiam się skąd taka różnica.
Nie mam ubezpieczenia OC w Pzu a autko ma 15 lat
max21 napisał(a):jerro napisał(a):
Da się to obejść
Ten asistannce to jest jakiś pakiet do wyboru ??
Mi zaproponowali też taki produkt tylko coś kolo 280 zł. i zastanawiam się skąd taka różnica.
Nie mam ubezpieczenia OC w Pzu a autko ma 15 lat
mfind napisał(a):Jest pakiet Komfort i Super, ale jest też ściągnięcie limitów odległości zdarzenia od miejsca zamieszkania i zwiększenie holowania do 1000 km. Także pakiet można sobie pokonfigurować
Pozdrawiam,
Łukasz
Sol-Wagon napisał(a):dlaczego ten i30 taki "stresowy"?
zaczynam się martwić, bo 12 i 19 letnie auta chcę zamienić na jedno nowe...:/
jerro napisał(a):uwierz mi, cena 280 zł za przyholowanie auta z Chorwacji to nie wygórowana cena
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi