kojacek napisał(a): słyszałem, że teraz już nie można tam wjechać samochodem tylko wynajmuje się skutery na parkingu u podnóża góry.
Może to ktoś potwierdzić lub zaprzeczyć ???
Też się wybieram na Sv Jure
dj-napster napisał(a):Jeśli w dniach 13-25 lipca 2015 gdzieś w południowej Chorwacji (Makarska i okolice) zobaczysz czarną Hondę Prelude IV gen na tablicach "PZL..." to byłem ja , w dziewiczej podróży, spragniony niezapomnianych miejsc i nowych wrażeń
Alize 1800 napisał(a):Jeżeli wg Ciebie to jest wymiana części eksploatacyjnych to zaplikuj Sobie tę maść, pewnie tam Ciebie boli. Ale do orientacji innych jestem obojętny.
Nie neguję - fajne, sportowe autko, leciwe i niejedne auto jeszcze przejedzie!
Phobos napisał(a):Ale niektórzy tak już mają, że wszystko kojarzy im się z jednym. Jest takie stare powiedzenie, które idealnie pasuje do tej sytuacji - głodnemu chleb na myśli.
Phobos napisał(a):to ja mogę jedynie polecić maść na ból w wiadomej części ciała...
Phobos napisał(a):Alize 1800 napisał(a):Jeżeli wg Ciebie to jest wymiana części eksploatacyjnych to zaplikuj Sobie tę maść, pewnie tam Ciebie boli. Ale do orientacji innych jestem obojętny.
Nie neguję - fajne, sportowe autko, leciwe i niejedne auto jeszcze przejedzie!
Z wszystkich rzeczy, o których wspomniał w relacji dj-napster, udało ci się przysrać do jednej. Bo z kompresją niestety ci nie wyszło. No po prostu pełen sukces. Do tego skwitowałeś to tak infantylnym komentarzem, że aż monitor ciemnieje. Ale niektórzy tak już mają, że wszystko kojarzy im się z jednym. Jest takie stare powiedzenie, które idealnie pasuje do tej sytuacji - głodnemu chleb na myśli. Ośmieszyłeś się swoim durnym komentarzem, a teraz zaciemniasz sprawę udając wielkie zainteresowanie. A skoro już tak okrutnie silisz się na ciętą ripostę, to postaraj się nie powtarzać po mnie, tylko wysil się trochę.
zgulec napisał(a):jest tam w miarę równa droga?
zgulec napisał(a): Też właśnie zamierzam zaliczyć tę górę i mam od razu pytanie, jest tam w miarę równa droga? Auto dość niskie. Teraz tym bardziej z uwagi na nisko położony kolektor wydechowy
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi