te kiero napisał(a):Habanero napisał(a):Już wiem o co Ci chodzi
(...)
Bardzo dobry przykład.
to wiesz o co mi chodzi, czy jednak nie? skoro wywnioskowałeś, że to bdb przykład to tłumaczyć nie muszę;
Habanero napisał(a): Jak już się pojawi argument nie do zbicia, to cisza , ani przepraszam, ani pomyliłem się, ani pocałuj mnie w d...
te kiero napisał(a):jeżeli argumenty byłyby merytoryczne, byłbym w stanie je przyjąć;
szkoda, to czasu na oczekiwanie, że Ktoś przyzna się, że źle się wyraził/ocenił lub spojrzy ponad swoją interpretację tematu
Habanero napisał(a):Jak już się pojawi kontrargument nie do zbicia, to cisza , ani przepraszam, ani pomyliłem się, ani pocałuj mnie w d...
Fanka napisał(a):Albo ktoś ma problem z czytaniem ze zrozumieniem, albo coś innego. Nie mam czasu, ani ochoty się zagłębiać co. Niektórzy w ogóle nie rozumieją o czym mowa. Jeśli nie rozumieją to trudno, jaśniej już nie wytłumaczę.
Habanero napisał(a):Mam na to niestety wiele przykładów, a Ty jedynie wyuczone regułki pt. to banalne, to nie jest argument, to słabe uzasadnienie tez.
Wydaje mi się, że w dyskusji z Tobą żadne argumenty nie byłyby wystarczająco przekonujące.
Habanero napisał(a):Znajdziesz tam wszystko: nie znajomość tematu dyskusji, przekręcanie wypowiedzi innych osób, wyszydzanie ludzi,
czytanie bez zrozumienia , nie znajomość przepisów ruchu drogowego, używanie argumentów pt. ty nie masz argumentów (jak się okazuje u Ciebie też z tym nie najlepiej ).
Habanero napisał(a):P.S.
Fanka daj sobie spokój nie warto
te kiero napisał(a):osobiście nic do Ciebie nie mam (do Fanki), pewnie gdzieś tam zapodzieję się w Twoich relacjach z Cro lub gdzie indziej Cie poprę, ale tutaj w temacie, który poruszyłaś będę oponował
te kiero napisał(a):Habanero napisał(a):Kilka razy na forum widziałem takie sytuacje. Smutne, ale prawdziwe. Ktoś chce błysnąć swoją mądrością, ale nie chce mu się zadać trudu zapoznania z poruszanym tematem, a inni bez wyciągania wniosków idą za nim w ciemno i wydaje im się że są bardzo zabawni .
świadomie lub nie, właśnie opisałeś to co wydarzyło się w innym wątku z Twoim udziałem
Habanero napisał(a):Dzięki. Nieźle mnie podsumowałeś.
Teraz czekam na argumenty ( Twoje ulubione słowo w tamtym wątku )
1.Gdzie chciałem błysnąć swoją mądrością ?
2.W którym miejscu widać moją nieznajomość tematu rozmowy ?
3.Gdzie widać moje niezrozumienie tego co przeczytałem ?
4.Gdzie szydziłem z rozmówców i szedłem w ciemno za tym co mówiła Fanka (bez argumentów i znajomości tematu dyskusji) ?
te kiero napisał(a):Naprawdę, niektórzy zbyt ogólnie wszystko oceniają, rzucają jakiś tekst i potem nie chcą odnieść się do niego, bo nie mają argumentów. Mnie nie interesuje ich wykształcenie, ani inteligencja, ale mogliby odnieść się do kontrargumentów innych userów.
Nawet, powiem, czuję się zażenowany, kiedy Ktoś ignoruje drugiego i obstaje przy swoim pomimo braku argumentacji.
amatus1 napisał(a):a oni dalej...kurde jak nie jedni to drudzy:). Dobrze, że zmieniłem autko na nowsze bo na ostatnich kilku stronach wątku niewiele wspólnego z tematem:)
Habanero napisał(a):
Czekałem na argumenty.
Habanero napisał(a):Dzięki. Nieźle mnie podsumowałeś.
Teraz czekam na argumenty ( Twoje ulubione słowo w tamtym wątku )
1.Gdzie chciałem błysnąć swoją mądrością ?
2.W którym miejscu widać moją nieznajomość tematu rozmowy ?
3.Gdzie widać moje niezrozumienie tego co przeczytałem ?
4.Gdzie szydziłem z rozmówców i szedłem w ciemno za tym co mówiła Fanka (bez argumentów i znajomości tematu dyskusji) ?
Habanero napisał(a):Nie doczekałem się żadnych merytorycznych argumentów w związku z czym kończę tę jałową dyskusję Twoimi słowami.
lotnikwsk napisał(a):amatus1 napisał(a):a oni dalej...kurde jak nie jedni to drudzy:). Dobrze, że zmieniłem autko na nowsze bo na ostatnich kilku stronach wątku niewiele wspólnego z tematem:)
i teraz nie wiem czy 10 lat to auto stare czy można jeszcze do Cro jechać
ewentualnie mam jeszcze trzylatka .... ale małego
i jak tu żyć
elka21 napisał(a):amatus1 napisał(a):Dobrze, że zmieniłem autko na nowsze bo na ostatnich kilku stronach wątku niewiele wspólnego z tematem:)
Kupując nowsze, sugerowałeś się ilością koni
Rysio napisał(a):
Ciekaw jestem czy obecny model zasłuży sobie na taki szacun
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi