fly napisał(a):-w to "miło gawędzę" to nie uwierzę, pewnie zanim rozmowa dobiegłaby końca ....mogę sobie wyobrazić, dlatego pozostań przy dotychczasowym sposobie rezerwowania np. wizyt w warsztacie gdyż tylko wtedy możesz użyć swego czaru osobistego który niestety nie działa na odległość czyli np. przez internet a zatem podobnie będzie telefonicznie.
pozdro
fly
Jak rozumiem merytoryczny argument ?
fly napisał(a):... i jeszcze ...
jakoś o oponach przeoczyłem wątek...
Kolega bluesman poruszył ciekaw wątek i podpierając się merytorycznymi (jak zawsze) argumentami typuJeżdżę samochodami wiele lat
wyzwał tym razem , a nie..., tylko nazwał artykuł "gniotem"
...a co na to testy wykonane przez:
TCS
Michelin
ADAC
ÖAMTC
pozdro
fly
Może coś bardziej konkretnie bo nie wiem do czego się odnieść podejrzewam, że ew. czytelnicy również. Po co ta manipulacja wyrwaną z kontekstu częścią wypowiedzi ?
Zadałem sobie troszkę trudu i znalazłem chyba fragment wątku, o który Ci chodzi ale zrobiłeś dokładnie to samo co autor artykułu.
Nie przeczytałeś dokładnie o co mi chodziło, a wyłozyłem kawę na ławę ! więc wyjaśnię jeszcze raz autor zaczął od opisu, a nie odniósł się na wstępie jakiego napędu to dotyczy. Więc testy adac itp. nie mają tu nic do rzeczy. Czyżby złość rzucała Ci się na oczy ?
Moja wypowiedź dotyczyła posiadania drugiego auta, nie opon. Jednego w trasy drugiego na co dzień. Natomiast jeżeli chodziło Ci o opony wielosezonowe to nie używam jak również zdziwisz się, że opony wymieniam bez względu na zużycie po najpóźniej 7 latach, a wyglądają świetnie
Wiesz co to jest doświadczenie ? Czasami nabywa się je latami, więc nie deprecjonuj jego roli.