Venom555 napisał(a):Rysio napisał(a):Ma być białe
?? Jesteś tego pewien ? Wszystkie białe to więszkość firmówki. Poza tym ta barwa kojarzy mi się z rynkiem arabskim. Tam ten kolor jest po prostu praktyczny ze względu na słońce.
Mnie on osobiście nie leży
elka21 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):
Miałem czerwoną Thalię, Clio miało być też czerwone, ale uciekło z salonu ...
Można przecież zamówić, co się chce, i trochę poczekać.
elka21 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):
Miałem czerwoną Thalię, Clio miało być też czerwone, ale uciekło z salonu ...
Można przecież zamówić, co się chce, i trochę poczekać.
piotrulex napisał(a):...Znam za to 4-5 znakowy symbol silnika w jej aucie, to wystarczy aby sprzedawca czy mechanik wiedział wszystko co jest mu potrzebne
fly napisał(a):Cze!piotrulex napisał(a):...Znam za to 4-5 znakowy symbol silnika w jej aucie, to wystarczy aby sprzedawca czy mechanik wiedział wszystko co jest mu potrzebne
...głowie się, szukam w necie i nie mogę znaleść odpowiedzi-co co jest "4-5 znakowy" symbol...???
A odnośnie koloru...byle nie różowy...? ...no chyba że dostałbym Teslę gratis, to mogła by być różowa
pozdro
fly
kojacek napisał(a):A odnośnie długiej dyskusji o mocy silnika-niby można nie wiedzieć ile KM on ma lub miał opuszczając fabrykę, ale przydaje się to o tyle, że ten parametr informuje nas o tym, czy do wyprzedzenia zestawu/czyli TIRa potrzebujemy map sztabowych, zwiadu satelitarnego i drogi z górki czy tylko kawałka wolnego miejsca.
Oczywiście, będąc nieświadomym mocy silnika też wiemy, jak wygląda takie wyprzedzanie jeżdżąc takim samochodem, ale informacja o mocy jeszcze zanim ruszymy informuje o tym, czego spodziewać się podczas takich manewrów.
kojacek napisał(a):Nie czepiałbym się już tego czy to 4 czy 5 znaków. Wiadomo, o co chodzi. Czasem wystarczą 3 (3ZZ Toyoty) a czasem więcej-EJ255.
fly napisał(a):.no chyba że dostałbym Teslę gratis, to mogła by być różowa
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi