luk006 napisał(a):Wiesiek - miłego wypoczynku i gratulacje, że fury dojechały bez problemu. Kurcze, to wręcz nie wiarygodne, że 12 cylindrów połknęło tylko tyle paliwa. Byłem przekonany, że spali duuużo więcej. Jaka była średnia prędkość?
karoka65 napisał(a):luk006 napisał(a):Wiesiek - miłego wypoczynku i gratulacje, że fury dojechały bez problemu. Kurcze, to wręcz nie wiarygodne, że 12 cylindrów połknęło tylko tyle paliwa. Byłem przekonany, że spali duuużo więcej. Jaka była średnia prędkość?
W drodze do Chorwacji straszne burze i ulewy przez całą prawie noc także czechy przejechać trzeba było wolno, między 120 a 140 max, nawet pod Brnem musieliśmy się schować na jakieś 20 minut na pod zadaszeniem jakiegoś CPNu, wycieraczki nie dawały rady nawet na drugim biegu a do tego sypnęło mocno gradem, na szczęście blachy nie ucierpiały bo jak pisałem udało się schronić pod dachem
rufus295 napisał(a):karoka65 napisał(a):Wszystko zasługa niewidzialnej wycieraczki. Polecam
rufus295 napisał(a):Do mnie na kwaterę przyjechał takim cudem. Podobno 7 rok z rzędu przyjeżdża
karoka65 napisał(a):luk006 napisał(a):Wiesiek - miłego wypoczynku i gratulacje, że fury dojechały bez problemu. Kurcze, to wręcz nie wiarygodne, że 12 cylindrów połknęło tylko tyle paliwa. Byłem przekonany, że spali duuużo więcej. Jaka była średnia prędkość?
...kilka razy ponad 200 mi się pokazało ale na krótko jak młody ( syn ) odskoczył po wyjeździe z siku...
karoka65 napisał(a):rufus295 napisał(a):Do mnie na kwaterę przyjechał takim cudem. Podobno 7 rok z rzędu przyjeżdża
Widzieliśmy tego "weterana" w zeszłym tygodniu w Podstranie, jechał od strony Splitu w kierunku na Omis.
Syn mówi: tato patrz, to chyba nasz stary fiat, odprowadziliśmy go wszyscy wzrokiem za najbliższy zakręt
To jest stare auto
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi