luk006 napisał(a):Bobo spróbuj ten sam odcinek przejechać zjezdzajac z górki, dojeżdżać do skrzyżowania na luzie i robiąc to samo na biegu. Później zerknij na wskazania komputera lub pojedz na stację benzynowa.
A jak myślisz? Ile razy się bawiłem w takie porównania?luk006 napisał(a):Bobo spróbuj ten sam odcinek przejechać zjezdzajac z górki, dojeżdżać do skrzyżowania na luzie i robiąc to samo na biegu. Później zerknij na wskazania komputera lub pojedz na stację benzynowa.
majchrzy napisał(a):cyp3k napisał(a):W tym roku jedziemy moim spełnieniem marzeń Audi S6 C5 z 2003r 4.2V8 Benz + gaz (jeśli zdążę założyć)
Zakładaj LPG i do przodu. Z własnego doświadczenia wiem, że im więcej samochód pali tym bardziej opłaca się LPG. Bardzo szybko się zwraca koszt instalacji (myślę, że jeżeli pojedziesz na wakacje to zwróci Ci się po 0,5 roku).
Andrzej3777 napisał(a):Ja byłem dwa razy polonezem i miło wspominam brakowało klimatyzacji i czasem koni i dało się przeć 4osoby do tego bagaź.Fakt teraz z małymi dziećmi nie odważył bym.się chyba że względu na brak klimy.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi