Witam
Czy ktoś może polecić fajne miejsce,stare miasto,dzielnice(tak żeby można wieczorkami sobie pospacerować)
z góry dzięki
weldon napisał(a):Starówki nie spotkałem, bywają fajne, stare miasta lub, po prostu, miasta lub ich dzielnice.
Jeśli na długie spacery to najlepiej zasiąść gdzieś w okolicach Trogiru i dojeżdżać/dochodzić.
Długie spacery gwarantuje Rogoznica, aczkolwiek tam stara część jest tylko na wyspie i jest trochę ograniczona, ale oprócz tego można chodzić po bulwarach dookoła zatoki oraz po półwyspie.
Spacery wraz z posiadówką oferują Primosten, Makarska. Myślę, że również Brela i Baśka Voda mogłyby wam się spodobać pod względem wieczornych spacerów.
Ale Trogir, mz, to miejsce, gdzie się najchętniej wraca.
Niemniej jakbyś się uparł zobaczyć jednak Starówkę, to zapraszam
Bardzo możliwe, że macie rację ale ja przez Szybenik jedynie przejeżdżałam Jadranką - więc nie mogę oceniać.Bea.ta napisał(a):raczej zatracić ... pod Jakubempapse napisał(a):]Nie zapominajmy o Szybeniku - na jego starym mieście można się zgubić
Anai napisał(a):Bardzo możliwe, że macie rację ale ja przez Szybenik jedynie przejeżdżałam Jadranką - więc nie mogę oceniać.Bea.ta napisał(a):raczej zatracić ... pod Jakubempapse napisał(a):]Nie zapominajmy o Szybeniku - na jego starym mieście można się zgubić
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne