Pieterko napisał(a):Witam!
Ja byłem w Paklenicy co prawda na campingu, ale bardzo sobie chwalę. Było super. Do tego stopnia nam się podobało, że pojechaliśmy na 3 dni do Dubrownika i wróciliśmy do Starigradu i tam zostaliśmy do końca. Plaże jak większość kamieniste, jest możliwość popłynięcia statkiem na Koriaty (chyba tak się pisze)- archipelag wysepek- polecam.
Pozdrawiam
dagarts napisał(a):Czy możesz powiedziec coś więcej na temat tego campingu?
FUX napisał(a):Pieterko napisał(a):Witam!
Ja byłem w Paklenicy co prawda na campingu, ale bardzo sobie chwalę. Było super. Do tego stopnia nam się podobało, że pojechaliśmy na 3 dni do Dubrownika i wróciliśmy do Starigradu i tam zostaliśmy do końca. Plaże jak większość kamieniste, jest możliwość popłynięcia statkiem na Koriaty (chyba tak się pisze)- archipelag wysepek- polecam.
Pozdrawiam
Jeżeli się nie mylę to http://www.kornati.hr o to właśnie chodzi...
FUX
Pieterko napisał(a):dagarts napisał(a):Czy możesz powiedziec coś więcej na temat tego campingu?
Witaj!
Jest to camping zacieniony, można rozbić się nawet nad samym morzem. Nie należy on do tych wielkich molochów, ale nie jest typowym campingiem przydomowym. Bardzo czyste sanitariaty, lodówka dla każdego, ceny bardzo przystępne. 2 lata temu koszt jednej doby za 3 dorosłe osoby i dziecko, samochód (oczywiście przy namiocie), namiot, lodówka wynosił nas około 80 zł, przy zdecydowanie wyższym kursie euro. Zaraz poszukam nazwę tego campingu to podam. Jest on przy samej drodze, ale w ogóle nie jest to uciążliwe, gdyż jest wyżej. Jest tam cała Europa, bardzo dużo rodzin z dziećmi. Każdy ma swoje poletko, namioty nie stoją jeden na drugim, jak widziałem to na innych campingach. Polecam
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne