Ave
jedziemy jak wyżej.
Gdzie są fajne plaże w okolicy, może ktoś ma fotki?
znajomi znaleźli coś takiego:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
tylko za cholery ni mogem znaleźć kaj to je.
Pomożecie?
nosferatu7 napisał(a):Jestem na etapie planowania wyjazdu, a wyjazd już za 2 tygodnie, i prawdopodobnie to miejscowość Starigrad- Paklenica. W związku z tym mam pytanie odnośnie temperatury wody. Widzę, że w okolicach są ujścia rzek, dodatkowo góry i się zastanawiam czy w tej miejscowości można spodziewać się zimniejszej wody niż, np na Wyspie Pag, czyw okolicach Zadaru. ?.
kojacek napisał(a):nosferatu7 napisał(a):Jestem na etapie planowania wyjazdu, a wyjazd już za 2 tygodnie, i prawdopodobnie to miejscowość Starigrad- Paklenica. W związku z tym mam pytanie odnośnie temperatury wody. Widzę, że w okolicach są ujścia rzek, dodatkowo góry i się zastanawiam czy w tej miejscowości można spodziewać się zimniejszej wody niż, np na Wyspie Pag, czyw okolicach Zadaru. ?.
Nie wiem jak teraz, ale latem w Ninie i Starigradzie była w zasadzie zbliżona: okolice 27 stopni.
nosferatu7 napisał(a):Jestem na etapie planowania wyjazdu, a wyjazd już za 2 tygodnie, i prawdopodobnie to miejscowość Starigrad- Paklenica. W związku z tym mam pytanie odnośnie temperatury wody. Widzę, że w okolicach są ujścia rzek, dodatkowo góry i się zastanawiam czy w tej miejscowości można spodziewać się zimniejszej wody niż, np na Wyspie Pag, czyw okolicach Zadaru. ?.
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...