Ania W napisał(a):
Chciałoby się już być w Chorwacji.
alutka9 napisał(a):witam i ja sie przylacze,bo 12 sierpnia ruszamy do Starigradu wszystkie rady bardzo cenne
piekara114 napisał(a):alutka9 napisał(a):witam i ja sie przylacze,bo 12 sierpnia ruszamy do Starigradu wszystkie rady bardzo cenne
Jak masz jakieś pytania to śmiało pisz. Postaram się Ci pomóc
piekara114 napisał(a):Na plażę jeździmy autem - to ok. 2, 2,5 km w jedną stronę. Auto przed szlabanem stoi,
Na plaży, w tej naszej części, praktycznie pusto. Od parkingu to 3-5 min na piechotkę, przy czym taszczymy parasol, maty, torbę z jedzeniem, książkę, wiaderka dla syna (nie wiadomo po co, nigdy nie używane, ale na plaże muszą trafić), siatka na ryby, sprzęt ABC sztuk 2 do nurkowania. Sporo jak na 3 osoby.
Przy drodze (tej za szlabanem) są kosze na śmiecie, codziennie opróżniane, droga gdzieś prowadzi, bo chodzą nią inni plażowicze. Kiedyś sprawdzimy, gdzie prowadzi
Marek40 napisał(a):
Miło jest wspomnieć wakacje byłem tam z końcem czerwca i pierwsze dni lipca i mieszkaliśmy na przeciwko zatoczki z plażą
Jak przyjechaliśmy to już Niemcy z Samochodem Domkiem już byli i na Twoim zdjęciu sa nadal.
Powrót do Nasze relacje z podróży