PATRYCJA2901 napisał(a):witam.czy to dobra miejscowosc na wyjazd z małymi dziećmi -Starigrad Paklenica?moge jakies informacje o tej miejscowosc jakies opinie termin to druga polowa sierpnia...jaka tam pogoda?jakie plaze
piekara114 napisał(a):Śmiało śmigaj z maluchami do Starigradu
Tu jest moja relacja z pobytu w zeszłym roku https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=30910
Jeśli masz pytania to zadawaj, postaram Ci się pomóc.
Bardzo ciekawa jest relacja Interseal, ale sam już Cię zaprosił do swojej relacji. Pokazuje całkiem inny świat niż ja widziałam, szkoda, że tą relację odkryłam dopiero zimą, tyle miejsc godnych zobaczenia ominęłam
marcelka0507 napisał(a):mam ogromną prośbę właśnie wybieram się do Starigradu lub okolic miała bym do ciebie kilka pytań na priv z góry wielkie dzięki adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
piekara114 napisał(a):marcelka0507 napisał(a):mam ogromną prośbę właśnie wybieram się do Starigradu lub okolic miała bym do ciebie kilka pytań na priv z góry wielkie dzięki adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Napisałam do Ciepbie na priva
mnowak355 napisał(a):Witam
Widzę że jesteście w temacie. Zarezerwowaliśmy pobyt między Starigradem a Seline. Marzy mi się jednak poplażować chociaż jeden lub kilka dni na jakiejś naprawdę fajnej, cichej tzw. rajskiej plaży. Mam prośbę do wszystkich którzy znają jakieś fajne miejsce o podpowiedź. Jestem tak zdeterminowany że mogę dojechać nawet parenście kilometrów. Proszę o jakiś namiar a tegoroczne wakacje uznam za idealne.
Pozdrawiam
annatb napisał(a):My plażujemy w Seline 7-21 lipiec z czwórką dzieci i tez mam nadzieję na miły i spokojny wypoczynek
ciekwaski napisał(a):Masz rację Starigrad to nie jest miejsce do turystyki plaże kamieniste o wielkości kamieni jak strusie jaja, ceny bardzo wysokie walory turystyczne żadne, olbrzymi wiatr i zasolenie wody uniemożliwiające pływanie, jak najdalej od Starigradu Tribanij.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne