Witam,
Pytanie do tych co przejeżdżali tą trasą,jak lepiej jechac-przez Jelse ,czy takim skrócikiem przez Vrsnik
ps.jeszcze tylko 2 dni do wyjazdu
majeczka napisał(a):Lepiej przez Jelsę, jednak bardzo ostrożnie. Zwłaszcza przez Pitve, / ale tylko pierwszy raz/. Później do wszystkiego się człowiek przyzwyczai, i nasza zakopianka w grudniu, to bułka z masłem. Życczę wspaniałej pogody, choć ta na Hvarze jest niezawodna, podobnie jak ceny.... pozdr.
rich72 napisał(a):jaka pogoda było po 2 września w Ivan Dolać i gdzie (w jakiej części mieszkaliście). Ja relację już kończę przygotowywać mam nadzieję że też coś napiszesz.
Ps. Czy brzydka stara baba w dalszym ciągu opalała się bez góry stroju na plaży przy knajpce bo normalnie obiady i kolacje mi nie smakowały. Nawet jej zdjęcia nie chcę tu umieszczać żeby ludziom źle się nie robiło.
no właśnie - kto ciekawski niech ogląda a nieciekawscy nie doznają zniesmaczeniatylko po co... icon_confused.gif
To może wykorzystaj do wklejania ImageShacka.(Wiem,wiem...powtarzam się icon_lol.gif icon_lol.gif )
Pozdrav.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi