adamk3 napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Dalmatyńcy zimą wybierają się na narty (BiH, Słowenia...), .
Narty w BiH - gdzie jeździcie - Jahorina czy inna miejscówka?
pozdrav.
Zbyszko_65 napisał(a):Pani Kasiu..
To jest oczywiste że u Pani zawsze naj.. naj.. lepsze.. nowsze..
Chciałem się dopytać tylko o Arkade..
Czy są jakieś czajniki w pokoju, jakie obecnie jedzonko itp..
W zasadzie mniej istotne sprawy..
ufokking napisał(a):szykują się jakieś festyny tzn regionalne koncerty ze smakowaniem tamtejszych regionalnych wyrobów, coś w sierpniu znajdę na Hvarze?
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):ufokking napisał(a):szykują się jakieś festyny tzn regionalne koncerty ze smakowaniem tamtejszych regionalnych wyrobów, coś w sierpniu znajdę na Hvarze?
Wszystko na stronach miejscowych T.Z. (dokładne kalendarze imprez)
ufokking napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Wszystko na stronach miejscowych T.Z. (dokładne kalendarze imprez)ufokking napisał(a):szykują się jakieś festyny tzn regionalne koncerty ze smakowaniem tamtejszych regionalnych wyrobów, coś w sierpniu znajdę na Hvarze?
Będziesz ta miła podpowiedzieć linkiem bo właśnie szukam tu i tam i nic znaleźć nie mogę z góry dziękuje
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):ufokking napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Wszystko na stronach miejscowych T.Z. (dokładne kalendarze imprez)ufokking napisał(a):szykują się jakieś festyny tzn regionalne koncerty ze smakowaniem tamtejszych regionalnych wyrobów, coś w sierpniu znajdę na Hvarze?
Będziesz ta miła podpowiedzieć linkiem bo właśnie szukam tu i tam i nic znaleźć nie mogę z góry dziękuje
Hm... podane na talerzu...:
Hvar
St.Grad
Jelsa
Vrboska
cappek napisał(a):29.08.2011.
RIBARSKA NOĆ - Milna
to jakaś noc rybacka? Wiece, na czym to polega? Jakieś konkursy na największą złowioną rybę?
We wrześniu napisane jest, że odbywa się Festiwal Wina, ale nie podano miasta... na czym polega ten festiwal?
Powrót do Nasze relacje z podróży