Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

"STARI GOŚĆ" czyli o zniżkach cen za pobyt na camp

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
urbandi
Croentuzjasta
"STARI GOŚĆ" czyli o zniżkach cen za pobyt na camp

Nieprzeczytany postnapisał(a) urbandi » 26.05.2006 08:07

W ub. roku będąc na campie "Rudine" pod Dubrownikiem udało nam sie wynegocjować zniżkę 10 porocentową za pobyt. W naszym przypadku sami "upierdliwie :-)" przypomnieliśmy sie recepcjonistce, że jesteśmy tam już trzeci raz . Na co miła pani w recepcji po chwili namysłu oświadczyła że jak "stari goście" to znizka będzie.
Na koniec na rachunku istotnie mieliśmy zniżkę 1o procentową za pobyt.
Była tam nawet taka rubryka -"zniżki- stari gosc" więc warto sie przypominać przy ponownym pobycie w tym samym miejscu.
Przy okazji, czy ktoś spotkał sie już z promocjami na campingach??Czy Rudine to odosobniony przypadek?? PZDR
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 26.05.2006 18:10

Gazdowie na małym przydomowym kampie "Żalo" w Lukovo Sugarje - od paru lat z nami zaprzyjaźnieni - w zeszłym roku nam z własnej inicjatywy dali sporą zniżkę :)
pzdr
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.05.2006 22:13

Nigdy nie jeżdżę w te same miejsca, ale posługuję sie takim argumentem, że jestem n-ty raz w Chorwacji :lol: ....i taką kasę jaką proponuje gospodarz to na pewno płaci....Włoch podczas pierwszej wizyty :lol: ...czasami zadziała :lol:
tomala
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomala » 27.05.2006 15:47

Camp Rudine juz raz odwiedzilem teraz jade drugi raz mam nadzieje ze dobre wrazenie ktore na mnie wywarl 5 lat temu jest taki sam czyli sanitariaty czyste i zadbane dzialajace lodowki do wynajecia itp. Jesli ktos tam byl w ostatnim roku to bardzo prosze o relacje dziekuje.
urbandi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) urbandi » 27.05.2006 21:20

W ub. roku miałem okazję byc na Rudine. Lodówki działaly, sanitariaty super ok. Trochę doskwierały odgłosy robotników pracujących przy remoncie kompleksu obok campingu, myślę że w tym roku również to będzie mała uciążliwość. Radzę ulokować się po prawej stronie od recepcji-bliżej wejścia na plaże a będzie na pewno ok.
PZDR

Powrót do Kempingi