mumurumia napisał(a):....Tu do pozostałych forumowiczów mam pytanie o namiary na noclegi wzdłuż 86ki. Jesteście w stanie coś polecić?
jac61b napisał(a):piotrulex napisał(a):
Zerkajac na cala reszte trasy od Cieszyna do Plitvickich - zaznaczylem standard? nie mam tak jakiegos babola? nie wpakuje sie na jakas mine? moze ma kolega jakies sugestie?
Małe miasteczka i wioski,stąd ograniczenia prędkosci.Babol? Może to ,że jadąc nocą podczas pełni księżyca przez opuszczone , wymarłe, rozstrzelane wioski czułem się trochę nieswojo.
mumurumia napisał(a):Piotrulex a w która niedzielę chcesz wyjechać ? Ja wyjeżdżam w nocy z soboty na niedziele ( tę najbliższą) ok 1 w nocy, a śmigam na Pag. Nocleg planuje gdzieś na Węgrzech. Tu do pozostałych forumowiczów mam pytanie o namiary na noclegi wzdłuż 86ki. Jesteście w stanie coś polecić?
Ryszard_K napisał(a):hej Piotrulex. my również odbijamy 12.07. z Gdańska ok. 4.3o.
Przez Toruń zamierzam przejechać ok. 6.oo. Może się podłaczymy?
Ryszard_K napisał(a):do Karlovaca jesteśmy jednomyślni. Jedziemy do Tucepi. nasz nocleg to parking Dobra ok.40 km za Bosilievem. Jedziemy audi A6, może nas przystopujecie?
plavac napisał(a):Ale fajnie jest odpuścić choć jedno przepisowe zwolnienie do 50 km/h w terenie zabudowanym , dość liczne na tej trasie
plavac napisał(a):Dla wszystkich użytkowników drogi 86 wiadomość z dzisiaj - otwarto obwodnicę miejscowości Vat - pomiędzy Szeleste a Szombathely. Od strony Szeleste niezbyt fortunne włączenie pod kątem prostym - zwolnienie do 30, od strony Szombathely wjazd jak na autostradę - aż się przestraszyłem, że nie mam matrica vignete
Ale fajnie jest odpuścić choć jedno przepisowe zwolnienie do 50 km/h w terenie zabudowanym , dość liczne na tej trasie
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi