małgosia b. napisał(a):Jaki znak drogowy przedstawia początek hitrej cesty?
Podejrzewam ze taki sam jak wszędzie
Pozdrowionka
Bodzioch Marek napisał(a):nie pojedziesz tam pierwsza...
Tomcroek napisał(a):Bodzioch Marek napisał(a):nie pojedziesz tam pierwsza...
Ja będę testował tę drogę 3 lipca i gdyby okazało się, że i za to pierwsze rondo (po przekroczeniu granicy za stacją benzynową) Słoweńcy sobie policzą, to zawrócę i objadę przez Węgry.
jac61b napisał(a):Ciekawe jak czują się mieszkańcy Dolga Vas ktorym od czasu zrobienia płatnej H7 przejeżdżają tabuny aut pod oknami?A co dalej idzie, pewnie protestują. No i jeszcze dalej-możliwy byłby znak na wlocie drogi :zakaz wjazdu, nie dotyczący mieszkańców?? Tak gdybam.
jac61b napisał(a):Ciekawe jak czują się mieszkańcy Dolga Vas ktorym od czasu zrobienia płatnej H7 przejeżdżają tabuny aut pod oknami?
jac61b napisał(a): No i jeszcze dalej-możliwy byłby znak na wlocie drogi :zakaz wjazdu, nie dotyczący mieszkańców?? Tak gdybam.
ufokking napisał(a):ten znak musi być za rondem ponieważ nie możesz mieć przymusowej opłaty musisz mieć alternatywna drogę niż płatne wiec znak na pewno jest za rondem
jac61b napisał(a):Tomcroek napisał(a):Bodzioch Marek napisał(a):nie pojedziesz tam pierwsza...
Ja będę testował tę drogę 3 lipca i gdyby okazało się, że i za to pierwsze rondo (po przekroczeniu granicy za stacją benzynową) Słoweńcy sobie policzą, to zawrócę i objadę przez Węgry.
Jesli już Ci policzą, to nie musisz wracać chyba że dla honoru.
gospodarz napisał(a):Sławek Sikora napisał(a):Szanowni forumowicze. Gdzie na autostradzie A4(Gorican Zagrzeb) i A1 (Zagrzeb-Sestanovac) są całodobowe stacje benzynowe?
Na stronie INA (ichniejszy cpn) jest wyszukiwarka stacji.
Sławek Sikora napisał(a):Szanowni forumowicze. Gdzie na autostradzie A4(Gorican Zagrzeb) i A1 (Zagrzeb-Sestanovac) są całodobowe stacje benzynowe?
ufokking napisał(a):ten znak musi być za rondem ponieważ nie możesz mieć przymusowej opłaty musisz mieć alternatywna drogę niż płatne wiec znak na pewno jest za rondem jak pisze Mosqito wszystko w tamtym roku było rozpoczęte w budowie i już było dokładnie widać jak się to kształtuje trasa co nawet zdjęcia w tym wątku pokazują. Trzeba jedynie bardzo uważać szczególnie w nocy bo to rondo jest naprawdę malutkie i ten zjazd jest bardzo słabo widoczny droga idzie równolegle do płatnej ja pierwszym razem przejechałem ale już z powrotem bez problemu trafiłem
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi