monika2277 napisał(a):Cześć. To jak to jest z tym odcinkiem przez Lendave do Mursko Sredisce, czy nadal jest bezpłatny, czy już nie. My zawsze tamtędy jeździmy i jak miałaby być bardzo drogo za taki mały odcinek to trzeba zmienić trochę trasę.
Pozdrawiam Monika
korfu01 napisał(a):Może pytanie juz, gdzieś się powtarzało ale cholewa nie znalazłem-- czy w Letenye na Wegrzech znajde, stacje benzynowa czynna po 22.00 czy raczej nie?
daisykf napisał(a):korfu01 napisał(a):Może pytanie juz, gdzieś się powtarzało ale cholewa nie znalazłem-- czy w Letenye na Wegrzech znajde, stacje benzynowa czynna po 22.00 czy raczej nie?
Bez sensu, do granicy pare kilometrów, a paliwo u braci Madziarów dość drogie. Dodatkowo na granicy stacja paliw. po co komplikować sobie życie
Piotrek_B napisał(a):daisykf napisał(a):korfu01 napisał(a):Może pytanie juz, gdzieś się powtarzało ale cholewa nie znalazłem-- czy w Letenye na Wegrzech znajde, stacje benzynowa czynna po 22.00 czy raczej nie?
Bez sensu, do granicy pare kilometrów, a paliwo u braci Madziarów dość drogie. Dodatkowo na granicy stacja paliw. po co komplikować sobie życie
Również potwierdzam - bez sensu
Na granicy w Gorican jest całodobowa stacja paliw INA z wszystkimi rodzajami paliwa, w tym LPG.
W Letenye jak na siłę chcesz zasilić węgierski budżet również masz całodobówkę koncernu MOL
binkowskig napisał(a):....Witam. A czy jest jakaś stacja na krótkim słoweńskim odcinku?
kaszubskiexpress napisał(a):Witam . Pierwszy raz jechalismy w 2001 roku przez Cieszyn , ale w 2004 i w 2006 obralismy kurs Gdansk-Łódż-BB-Żywiec-Korbielów i dalej na Banską Bystrzycę.Pytanie do zorientowanych,czy na odcinku BB-Żywiec-Korbielów moga nas sptotkać jakieś niemiłe niespodzianki?Pozdrawiam.
binkowskig napisał(a):monika2277 napisał(a):Cześć. To jak to jest z tym odcinkiem przez Lendave do Mursko Sredisce, czy nadal jest bezpłatny, czy już nie. My zawsze tamtędy jeździmy i jak miałaby być bardzo drogo za taki mały odcinek to trzeba zmienić trochę trasę.
Pozdrawiam Monika
Tam nie ma żadnej drogi płatnej..w planach jest droga do granicy z Wegrami ale ona będzie jedynie przecinała wymieninę trasę a nie będzie jej częścią . W sierpniu też będę tamtą trasą pomykał...pozdrawiam