marcin25 napisał(a):ale czy na Węgrzech każda stacja przyjmuje karty? no i co z tą winietką też mogę kartą zapłacić?
skunk napisał(a):Witam!
Proszę o potwierdzenie czy słynna droga 86 nalezy do I klasy i można nią rozwijać prędkość 110 km/h samochodem osobowym.
Dziękuję i pozdrawiam
astropl napisał(a):skunk napisał(a):Witam!
Proszę o potwierdzenie czy słynna droga 86 nalezy do I klasy i można nią rozwijać prędkość 110 km/h samochodem osobowym.
Dziękuję i pozdrawiam
Można, ale nie wolno Maksymalna dozwolona to 80, w miastach i miasteczkach 50, w wielu miejscach ograniczenia do 30.
Pozdrav!
astropl napisał(a):skunk napisał(a):Witam!
Dziękuję i pozdrawiam
Można, ale nie wolno Maksymalna dozwolona to 80, w miastach i miasteczkach 50, w wielu miejscach ograniczenia do 30.
Pozdrav!
Janusz Bajcer napisał(a):Archangel napisał(a):mam jedno pytanko do tych co jechali przez Redics, znajomy jechał i mówił,że tak jest zrobione to pierwsze rondo żeby wyprowadzić na H7 ponoć są postawione barierki zagradzające wjazd na Dolga Vas. I jak to jest z tym zjazdem, chciałem w tym roku wypróbować na przyszłość.Zdjęcia pokazują zjazd z autostrady
Znajomy zmyśla , nie ma nigdzie na świecie jechać obowiązkowo drogami płatnymi Musi być droga alternatywna
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi